KINOdiseea - Festivalul Internaţional de Film pentru publicul tânăr are loc între 9 şi 13 octombrie, la Sala Gloria, Cinema Muzeul Ţăranului şi Ludoteca Playouth. Intrarea este liberă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Publicul va putea descoperi o selecţie remarcabilă de filme educative, recunoscute şi premiate la festivaluri prestigioase precum Annecy, BUFF Malmö sau Locarno Kids.

Programul de anul acesta va include o mulţime de activităţi dar şi o selecţie de scurtmetraje care vor putea fi văzute la Ludoteca Playouth.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Între filmele care vor putea fi urmărite se află: "Vulpea şi iepuraşul salvează pădurea", regia Mascha Halberstad, "Jaful familiei Pincher", regia Leif Lindblom, "Sirocco şi Regatul Vânturilor", regia Benoît Chieux, "Salutări de pe Marte", regia Sarah Winkenstette, "Nina şi secretul ariciului", regia Jean-Loup Felicioli şi Alain Gagnol, "Max şi brigada seniorilor", regia Winfried Oelsner.

Intrarea este liberă iar programul complet se găseşte pe https://kinodiseea.ro, unde se pot face şi rezervările.

KINOdiseea este organizat de Asociaţia Culturală Metropolis, proiect finanţat de Primăria Sectorului 3, prin fonduri nerambursabile de la bugetul local, cofinanţat de Centrul Naţional al Cinematografiei şi membru în reţeaua Europa Cinemas.

KINOdiseea este cel mai mare festival de film pentru copii din Europa Centrală şi Sud-Est. Festivalul este membru al ECFA – European Children’s Film Association. În cele 14 ediţii precedente, festivalul a înregistrat peste 150.000 de participanţi, la Bucureşti şi în alte oraşe din ţară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.