Muzicianul Jon Bon Jovi a salvat, marţi, o femeie care era pe punctul de a sări de pe un pod din Nashville, SUA. În timp ce filmau un videoclip, cântăreţul şi echipa sa de producţie au observat că o femeie se urcase pe balustradă şi era pe punctul de a sări în râu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Împreună cu o persoană a cărei identitate nu a fost dezvăluită, Jon Bon Jovi s-a apropiat de femeie şi a început să vorbească cu ea, înainte de a o convinge să nu sară. Apoi au ajutat-o să treacă de balustradă pe partea cealaltă.

Miercuri, poliţia din Nashville a publicat pe reţelele sale de socializare imagini de pe camerele de supraveghere de la faţa locului, aducându-i un omagiu cântăreţului.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

„Jos pălăria în faţa lui şi a echipei sale pentru că au ajutat o femeie pe podul Seigenthalter marţi seară”, se putea citi într-un mesaj foarte mediatizat. Videoclipul, care a fost şters de Youtube, a fost totuşi postat online de numeroşi internauţi şi publicaţii.

„Cu toţii trebuie să contribuim la siguranţa celorlalţi”, a adăugat şeful poliţiei din Nashville, John Drake.

Nu se ştie ce i-a spus Jon Bon Jovi femeii, iar cântăreţul nu a reacţionat încă. Potrivit Page Six, el nu va comenta pe această temă „din respect pentru persoana care se afla într-o situaţie stresantă şi vulnerabilă”.

CNN relatează că femeia a fost salvată de echipa lui Jon Bon Jovi şi dusă la spital pentru tratament.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.