Dizolvarea căsătoriei dintre actorii Jason Momoa şi Lisa Bonet, care erau deja separaţi de mai mulţi ani, decisă de un judecător din comitatul Los Angeles, a intrat în vigoare marţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Bonet şi Momoa au fost căsătoriţi timp de mai bine de şapte ani şi au format un cuplu 12 ani înainte de a se căsători, potrivit apnews.com. 

Bonet, al cărei nume legal este Lilakoi Moon, a depus cerere de divorţ în ianuarie. Documentele au indicat data separării cuplului ca fiind 7 octombrie 2020, cu mai mult de trei ani mai devreme. Ei şi-au făcut publică despărţirea în 2022.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Divorţul a decurs cât mai repede posibil din punct de vedere legal şi a venit fără dispute. Niciunul nu va primi sprijin financiar, au convenit asupra modului de împărţire a bunurilor şi vor avea custodia comună a fiicei lor de 16 ani şi a fiului de 15 ani.

Momoa, 44 de ani, este cunoscut mai ales pentru rolurile sale din filmele "Aquaman" şi din "Game of Thrones". Bonet, 56 de ani, a fost o vedetă a serialului "The Cosby Show", a spin-off-ului acestuia "A Different World" şi a filmelor "High Fidelity" şi "Enemy of the State".

A fost prima căsătorie pentru Momoa, care a dezvăluit pe reţelele de socializare că se întâlneşte cu actiţa din "Hit Man" şi "Father of the Bride", Adria Arjona.

A fost a doua căsătorie pentru Bonet, care a fost căsătorită anterior cu muzicianul Lenny Kravitz şi mai are o fiică cu acesta, actriţa Zoë Kravitz.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.