Turneul de reunire al formaţiei Jane's Addiction, primul din ultimii 14 ani, a fost anulat. În timp ce o declaraţie emisă în numele trupei nu a învinovăţit pe nimeni, chitaristul Dave Navarro a dat vina pe cântăreţul Perry Farrell într-o declaraţie separată emisă pe conturile lui de socializare şi co-semnată de ceilalţi doi membri ai trupei, afirmând că Farrell se confruntă cu probleme de sănătate mintală şi spunând că ei „speră să găsească ajutorul de care are nevoie”, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Este o evoluţie care a devenit inevitabilă după ce lumea a fost martoră la o încăierare pe scenă în care Farrell l-a lovit pe chitaristul Navarro, urmat de basistul Eric Avery care l-a agresat pe Farrell în timp ce el şi doi membri ai echipei se luptau să îl scoată pe cântăreţ de pe scenă.

 

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dave Navarro (@davenavarro)

O scurtă declaraţie postată pe reţelele de socializare, luni, spunea: „Pentru toţi fanii, trupa a luat decizia dificilă de a se retrage o perioadă ca grup. Ca atare, ei vor anula restul turneului”.

 

Anunţul continuă cu faptul că banii pentru biletele achiziţionate deja vor fi „emise la punctul de cumpărare - sau dacă aţi cumpărat de pe un site de revânzare terţă, cum ar fi StubHub, SeatGeek, etc, vă rugăm să ajungeţi la ei direct”. 

„Din cauza unui model continuu de comportament şi a dificultăţilor de sănătate mintală ale cântăreţului nostru Perry Farrell, am ajuns la concluzia că nu avem de ales decât să întrerupem actualul turneu american. Preocuparea noastră pentru sănătatea şi siguranţa sa personală, precum şi a noastră, nu ne-a lăsat nicio alternativă. Sperăm că va găsi ajutorul de care are nevoie”, a scris Navaro.

El a continuat: „Regretăm profund că nu putem veni în întâmpinarea tuturor fanilor noştri care au cumpărat deja bilete. Nu vedem nicio soluţie care să asigure un mediu sigur pe scenă sau care să ne permită în mod fiabil să oferim un spectacol extraordinar în fiecare seară. Inimile noastre sunt frânte”. Declaraţia este semnată „Dave, Eric şi Stephen (Perkins)”.

În total, 15 date sunt anulate - la mai puţin de o lună după ce Live Nation a anunţat că şapte date au fost adăugate la sfârşitul turneului, care i-a avut ]n deschidere pe Love & Rockets.

Spectacolele anulate au fost în Bridgeport, Toronto, Rochester Hills, Milwaukee, Chicago, Indianapolis, Huntsville. Louis, Denver, Sandy, Seattle, Portland, Reno, San Francisco şi Los Angeles.

Ultimul concert ar fi trebuit să aibă loc în 16 octombrie la YouTube Theater din L.A.. Trupa a susţinut 17 concerte înainte de a renunţa, inclusiv concertul întrerupt vineri la Leader Bank Pavilion din Boston.

Jane's Addiction şi-a prezentat scuze fanilor pentru altercaţia de pe scenă din Boston, în urma căreia solistul Perry Farrell l-a lovit cu pumnul pe chitaristul Dave Navarro şi şi-a încheiat brusc concertul.

Soţia lui Perry Farrell a scris pe Instagram, sâmbătă, că soţul ei a fost supărat din cauza nivelurilor de sunet care îi înecau vocea, iar acest lucru a dus la atacul său asupra chitaristului Dave Navarro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.