Revista americană Vanity Fair a publicat, luni, o serie de fotografii din "Gladiator 2", cu o săptămână înainte de lansarea primului trailer.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

A dispărut Russell Crowe, care a câştigat un Oscar pentru cel mai bun actor în 2001 pentru rolul lui Maximus din filmul original iar majoritatea fotografiilor îl prezintă pe noul personaj principal, Lucius, şi pe actorul care îl interpretează: Paul Mescal, star al serialului "Normal People" şi el nominalizat la Oscar pentru interpretarea sa din "Aftersun". 

"Am vrut să fac eu însumi cât mai multe cascadorii", a declarat Paul Mescal pentru Vanity Fair. "Au fost câteva lucruri pe care nu le-am putut face din cauza problemelor de asigurare, dar am vrut să fiu în prim-plan". 

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

În primul film, Lucius, un copil, este nepotul împăratului Commodus (Joaquin Phoneix) şi fiul Lucillei (Connie Nielsen). Lucilla revine în faţa camerei de filmat alături de regizorul Ridley Scott.

Denzel Washington în distribuţie

Una dintre fotografii îl arată pe Paul Mescal, cu sabia în mână, confruntându-se într-o arenă cu unul dintre celelalte nume mari din distribuţie, Pedro Pascal ("The Mandalorian", "The Last of Us"). El îl va interpreta pe Acacius, un general roman destituit.

O altă fotografie îl arată pe Denzel Washington în rolul lui Macrinus, un traficant de arme care, în mod evident, trăieşte în lux şi conduce gladiatori. "Gladiator 2" marchează o reuniune majoră între actor şi Ridley Scott, la 17 ani de la lansarea filmului "American Gangster". 

Filmul va fi lansat în noiembrie în cinematografele din SUA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.