Parchetul general din Paris a cerut inculparea cineastului Benoît Jacquot pentru violarea actriţelor Julia Roy şi Isild Le Besco, a anunţat Parchetul General pentru AFP. Cineastul, care a fost acuzat de violenţe sexuale de actriţa Judith Godrèche, urmează să fie adus, miercuri, în faţa unui judecător pentru o eventuală inculpare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O anchetă a fost declanşată de plângerea actriţei Judith Godrèche. În vârstă de 52 de ani, ea l-a acuzat public pe Benoît Jacquot de viol la începutul lunii februarie, declanşând o nouă furtună în mişcarea #MeToo din cinematografia franceză.

Benoît Jacquot şi Judith Godrèche şi-au început relaţia în primăvara anului 1986. Au trăit împreună până când s-au despărţit în 1992. Pentru actriţă, a fost un caz de viol într-o relaţie de "control" şi "perversiune". Alte două actriţe, Isild Le Besco şi Julia Roy, au depus, de asemenea, plângeri împotriva lui Benoît Jacquot.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.