Filmul ”Triplu X: Întoarcerea lui Xander Cage/ xXx: Return of Xander Cage”, cu Vin Diesel în rol principal, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de 1.847.796 de lei, după ce a fost vizionat de 81.880 de spectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Xander Cage (Vin Diesel), fost sportiv devenit agent guvernamental, e forţat să iasă din exilul autoimpus şi să pornească într-o cursă pe viaţă şi pe moarte pe urmele lui Xiang şi al echipei extrem de periculoase conduse de acesta, pentru a smulge din mâinile lor o armă cu numele de cod “Cutia Pandorei”, care, odată activată, nu mai poate fi oprită, şi care ameninţă să distrugă lumea aşa cum o cunoaştem, potrivit Cinemagia.

Filmul ”Assassin’s Creed: Codul Asasinului”, o adaptare cinematografică a jocului video omonim, cu Marion Cotillard şi Michael Fassbender în rolurile principale, a coborât pe locul al doilea în box office, în a treia săptămână de la lansarea pe marile ecrane, cu încasări de 453.328 de lei şi 20.005 spectatori.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Comedia ”De ce el?/ Why him?”, de John Hamburg, cu Zoey Deutch, Megan Mullally, James Franco, Cedric the Entertainer şi Bryan Cranston în distribuţie, a coborât pe locul al treilea în clasamentul românesc, după a patra săptămână de la lansare, cu încasări de 370.908 de lei, după ce a fost vizionat de 18.725 de spectatori.

Animaţia ”Crăiasa Zăpezii: Foc şi Gheaţă/ The Snow Queen 3” se află pe locul al patrulea în top, cu încasări de 302.752 de lei şi 16.556 de spectatori. Împreună cu noul său prieten, Rollan, Gerda încearcă să descopere adevărul din spatele legendei care terorizează ţinutul trolilor şi, din greşeală, sunt loviţi de vraja focului şi a gheţii. Dacă la început li se pare amuzant faptul că Rollan poate produce foc din degete, iar Gerda poate îngheţa orice, curând puterile lor scapă de sub control şi trebuie să găsească soluţia de a reveni la normalitate.

Drama ”Collateral Beauty: A doua şansă/ Collateral Beauty”, regizată de David Frankel, cu Will Smith, Keira Knightley şi Edward Norton în rolurile principale, ocupă poziţia a cincea în clasamentul românesc, după ce a generat încasări de 245.001 de lei şi a fost vizionat de 11.738 de spectatori.

Filmul ”Saroo: Drumul spre casă/ Lion”, adaptarea pentru marele ecran a poveştii adevărate ”A Long Way Home”, de Saroo Brierley, cu Dev Patel, Nicole Kidman şi Rooney Mara, a debutat pe poziţia a şasea în box office, cu încasări de 226.022 de lei. Distribuitorul român al filmului nu a transmis şi cifra spectatorilor.

Saroo, în vârstă de 5 ani, se rătăceşte de fratele său şi ajunge într-un tren care-l poartă de-a lungul Indiei, la sute de kilometri depărtare de casă şi de familie. Copilul trebuie să înveţe să supravieţuiască singur în Calcutta, înainte de a fi adoptat de un cuplu australian. Douăzeci de ani mai târziu, înarmat cu frânturi de amintiri, o hotărâre de neclintit şi revoluţionara tehnologie Google Earth, el porneşte în căutarea familiei pierdute, încercând să regăsească drumul spre casă.

Lungmetrajul ”Marele zid/ The Great Wall”, cu Matt Damon şi Willem Dafoe în rolurile principale, a coborât pe locul al şaptelea în box office-ul românesc, cu încasări de 174.106 de lei şi 7.620 de spectatori. Regizat de Zhang Yimou, ”Marele zid” spune povestea unor forţe de elită care se luptă pentru soarta omenirii, într-unul din cele mai legendare locuri din lume.

Drama ”Legea nopţii/ Live by night”, regizată de Ben Affleck, care interpretează şi rolul principal, a coborât pe locul al optulea în box office-ul românesc, cu încasări de 167.298 de lei şi 8.093 de spectatori.

Cel de-al şaptelea lungmetraj semnat Nae Caranfil, ”6,9 pe scara Richter”, a debutat pe marile ecrane româneşti pe 20 ianuarie. El se află pe locul al nouălea în clasamentul românesc, cu încasări de 154.502 de lei şi 12.606 spectatori.

Filmul ”6,9 pe scara Richter” spune povestea unui cuplu aflat în impas. Viaţa celor doi, dominată de frica lui Antonov (Tony) de cutremure şi de cea a lui Kitty de a fi înşelată, ia o întorsătură radicală odată cu apariţia unui personaj demult dispărut din viaţa soţului - tatăl, Edi. Laurenţiu Bănescu, Maria Obretin şi Teodor Corban deţin rolurile principale, iar din distribuţie mai fac parte Maria Simona Arsu, Gelu Colceag şi Adrian Văncică. 

Animaţia ”Hai să cântăm!/ Sing” a coborât pe locul al zecelea în box office-ul românesc, în al cincilea weekend după lansare, cu încasări de 120.350 de lei, fiind vizionată de 6.489 de spectatori. Produsă de Universal, comedia prezintă o competiţie muzicală între animale, a cărei coloană sonoră include piese interpretate de Scarlett Johansson, Katy Perry şi Lady Gaga.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.