Filmul horror „Exorcism: Mântuirea”, cu Russell Crowe în rolul principal, are premiera pe marile ecrane din ţară în 5 iulie, distribuit de Vertical Entertainment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Russell Crowe este Anthony Miller, un actor chinuit, ale cărui păcate îl posedă în timp ce filmează un horror supranatural. În timp ce lucrurile o iau razna la filmări, fiica actorului Lee (Ryan Simpkins) trebuie să lupte pentru a salva sufletul tatălui sau.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Pus din nou în poziţia de a juca rolul trimisului Lui Dumnezeu, dar şi păcătos încărcat de remuşcari în acelaşi timp, Russell Crowe a fost cucerit de scenariul filmului datorită dublei ipostaze pe care o cerea rolul.

„Pentru mine, ca actor, a fost extrem de complicat să joc rolul unui bărbat cu experienţe atât de grele şi cu nenumărate procese de conştiinţă. Rolul era provocator, aşa că mi-a atras atenţia. Ca tată înstrăinat, personajul meu îşi doreşte să reclădească relaţia cu fiica lui, însă este conştient că trebuie să muncească pentru asta mai mult decât pare la prima vedere”, a povestit Crowe.

Alături de Russell Crowe, din distribuţia filmului mai fac parte Ryan Simpkins, Sam Worthington („Avatar”), Chloe Bailey şi Adam Goldberg („Taken”, „Zodiac”, „Equalizer”).  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.