Cei doi candidaţi la funcţia de vicepreşedinte al SUA au părăsit scena, în timpul celor două pauze publicitare din timpul dezbaterii de marţi, iar la final şi-au strâns mîna şi a existat un scurt moment în care au intrat în zona scenei şi soţiile celor doi. Vance şi-a prezentat soţia, Usha, lui Walz şi soţiei sale, Gwen

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Potrivit CNN, în prima pauză publicitară a dezbaterii dintre cei doi candidaţi la funcţia de vicepreedinte al SUA, candidaţii au părăsit scena.

Guvernatorul Minnesota Tim Walz a revenit pe scenă cu aproximativ 45 de secunde înainte de reintrarea în direct, în timp ce senatorul Ohio JD Vance s-a repezit pe scenă chiar înainte de sfârşitul pauzei.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Operatorul a anunţat ”10 secunde”.

Cei doi bărbaţi şi-au zâmbit unul altuia când s-a încheiat pauza.

Când a început cea de-a doua pauză publicitară, candidaţii au întrebat cât timp a mai rămas şi au părăsit scena, au transmis reporterii de la faţa locului, adăugând că cei doi nu s-au uitat unul la altul şi nu au interacţionat.

La sfârşitul dezbaterii, a existat o strângere de mână şi un schimb de cuvinte. Vance a râs. 

Când soţiile lor au intrat în zona scenei, Vance şi-a prezentat soţia, Usha, lui Walz şi soţiei sale, Gwen. Walz a zâmbit larg, apoi, Vance şi Walz au trecut la discuţii cu moderatorii înainte de a pleca.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.