Chitaristul american Al Di Meola va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti pe 20 mai, de la ora 20.00, în care va interpreta compoziţii noi şi piese marca ”Piazzolla & Lennon-McCartney” şi pentru care biletele au preţuri de la 59 la 629 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chitarist jazz, jazz-rock şi jazz-fusion, dar şi producător, Al Di Meola revine în Capitală, unde îşi va prezenta cel mai recent album lansat, “Elysium” (2015), informează organizatorii, German Quality Entertainment.

În 1971, Al Di Meola, născut în New Jersey, pe 22 iulie 1954, s-a înscris la colegiul de muzica Berklee din Boston, iar trei ani mai târziu, s-a alăturat trupei pianistului Chick Corea, Return to Forever, alături de care a cântat până în 1976.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Primul sau album solo, "Midnight Sun", a fost lansat în 1976. Al Di Meola a colaborat, între alţii, cu artişti ca Luciano Pavarotti, Paco de Lucia, Phil Collins, Santana, John McLaughlin, Jimmy Page, Stevie Wonder şi Jean Luc Ponty.

Între proiectele din care a făcut parte se numără Super Guitar Trio - care l-a adus alături de chitariştii Paco De Lucia şi John McLaughlin - şi trio-ul The Rite Of Strings, cu Jean-Luc Ponty şi Stanley Clarke.

Biletele pentru concertul de la Bucureşti pot fi cumpărate din reţeaua Eventim şi costă de la 59 la 629 de lei. Primele 300 de bilete beneficiază de o reducere de 10%, mai puţin biletul VIP, care nu poate fi supus acestei campanii din motive contractuale. Un bilet VIP presupune participarea la probele de sunet, întâlnirea artistului, fotografierea cu acesta şi primirea unui CD cu autograf.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.