Artista britanică Rita Ora va concerta la Timişoara, la Celebrarea oraşului, un eveniment care face parte din moştenirea Programului Timişoara Capitală Europeană a Culturii 2023. Vot mai urca pe scenă Passenger şi trupa Zdob şi Zdub.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Concertul ce va fi susţinut de Rita Ora va avea loc sâmbătă, 17 august, de la ora 22.00, pe scena din Parcul Civic.

Celebrarea oraşului, parte din moştenirea Programului Timişoara 2023, este un eveniment finanţat de Municipiul Timişoara, coordonat şi organizat de Centrul de Proiecte. Ediţia din acest an va avea loc în perioada 16-18 august şi va aduce împreună creatori şi producători locali de evenimente.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Vor fi peste 100 de evenimente culturale, sportive şi comunitare pentru toate vârstele. Locurile de desfăşurare vor fi Parcul Civic şi bulevardul I. C. Brătianu.

Rita Ora a debutat în 2012. Artista britanică născută în Kosovo a avut 13 hituri în top 10, iar albumul cu care şi-a început cariera a avut un record de vânzări. Lansarea ei a fost un real succes – în acel an, Rita Ora a avut cele mai multe piese pe locul 1, într-un top britanic.

După mai multe apariţii de succes pe marele ecran, la Hollywood, Rita Ora a revenit la muzică în 2017, cu un turneu european de 33 de concerte, toate sold out. A încheiat turneul în 2018, cu lansarea unui mult aşteptat album, al doilea din carieră, intitulat Phoenix. Ultimele sale cinci single-uri au adunat peste un miliard de stream-uri Spotify.

Accesul la concertele susţinute de Rita Ora, Passenger şi Zdob şi Zdub este gratuit

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.