„Venom: The Last Dance”, cel de-al treilea şi ultimul film din seria antieroilor Marvel de la Sony, cu Tom Hardy în rolul principal, a avut la debut încasări de 51 de milioane de dolari din 4.125 de cinematografe nord-americane, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Aceste vânzări de bilete sunt cu mult în urma proiecţiilor de 65 de milioane de dolari şi mult mai mici decât cele două filme anterioare, „Venom” din 2018, care a înregistrat la debut 80 de milioane de dolari, şi „Venom: Let There Be Carnage”, cu un record în pandemie de 90 de milioane de dolari.

Evenimente

31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

„The Last Dance” a costat 120 de milioane de dolari pentru a fi produs, fără a include eforturile de marketing la nivel mondial. Este mult mai puţin decât majoritatea filmelor cu supereroi, precum „Deadpool & Wolverine” şi „Joker: Folie à Deux”, care au costat fiecare peste 200 de milioane de dolari. Cu toate acestea, având în vedere că proprietarii de cinematografe pot păstra aproximativ jumătate din vânzările de bilete, cel de-al treilea „Venom” trebuie să rămână pe marele ecran după debut pentru a justifica acest preţ. După lansări mult mai mari, primul „Venom” a ajuns la 856 de milioane de dolari în întreaga lume, în timp ce „Let There Be Carnage” a depăşit 500 de milioane de dolari în întreaga lume.

La box office-ul naţional, thriller-ul „Smile 2” de la Paramount a coborât pe locul al doilea cu 9,6 milioane de dolari, în scădere cu 59% faţă de debut. Continuarea cu rating R a filmului „Smile” din 2022, care a ocupat primul loc în box office weekendul trecut, a generat până acum 40,7 milioane de dolari în America de Nord şi 83 de milioane de dolari în întreaga lume. A costat 28 de milioane de dolari şi va deveni profitabil, deşi nu la fel de reuşit ca originalul, care a câştigat 105 milioane de dolari în America de Nord şi 217 milioane de dolari la nivel mondial.

O altă lansare, thrillerul „Conclave” condus de Ralph Fiennes, a debutat peste aşteptări pe locul trei, cu 6,5 milioane de dolari din 1.753 de săli de cinema. Edward Berger („All Quiet on the Western Front”) a regizat drama tensionată plasată la Vatican despre selecţia noului papă. 

„The Wild Robot” al Universal şi DreamWorks Animation a coborât pe locul patru, cu 6,2 milioane de dolari în al cincilea weekend de la lansare. Filmul de familie a strâns până acum 111 milioane de dolari pe piaţa internă şi 232 de milioane de dolari la nivel mondial.

Drama romantică lacrimogenă „We Live in Time” de la A24 s-a menţinut pe locul al cincilea, cu 4,8 milioane de dolari, în timp ce se extinde în 1.939 de cinematografe. Filmul, cu Andrew Garfield şi Florence Pugh în rolul unui cuplu tânăr aflat într-o situaţie deloc de invidiat, a avut încasări solide de 11,7 milioane de dolari până în prezent.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.