Fanii cărţilor originale care au inspirat serialul de succes "Bridgerton" de pe Netflix au fost şocaţi în ultimele minute ale finalului sezonului 3, atunci când personajul Michael Stirling a fost prezentat cu un alt nume - Michaela - şi interpretat de o actriţă, o schimbare care pregăteşte serialul pentru a include o poveste de dragoste lesbiană, determinând autoarea serialului să-şi apere alegerea, scrie Forbes.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel de-al treilea sezon al serialului "Bridgerton", a cărui a doua parte a fost lansată săptămâna trecută, a urmărit relaţia dintre Francesca Bridgerton şi contele de Kilmartin John Stirling, care îşi prezintă noua soţie verişoarei sale.

Această verişoară, numită Michael în cărţi, a fost în schimb prezentată ca Michaela Stirling şi este interpretată de actriţa Masali Baduza.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Schimbul a trecut probabil neobservat - şi a părut lipsit de importanţă - de cei care au urmărit doar serialul, însă fanii cărţilor ştiu că Michael Stirling şi Francesca ajung să se îndrăgostească după moartea prematură a lui John Stirling.

Prin această schimbare, "Bridgerton" se pregăteşte să spună povestea de dragoste dintre Francesca şi Michaela, acum lesbiană, o schimbare care a stârnit o discuţie online atât de furioasă încât a determinat-o pe autoarea Julia Quinn să facă luni o declaraţie.

Quinn a afirmat că este "profund angajată ca lumea "Bridgerton" să devină mai diversă şi mai incluzivă pe măsură ce poveştile trec de la carte la ecran" şi a spus că, în ciuda "dezamăgirii" unor fani, este încrezătoare că sezonul în care apare perechea va fi "cel mai emoţionant din serial".

"Mulţumesc cititorilor şi fanilor pentru feedback. Sunt recunoscătoare pentru înţelegerea voastră şi emoţionată de angajamentul vostru profund faţă de personajele din lumea Bridgerton", a scris Quinn în declaraţia sa. "Vă cer să îmi acordaţi mie şi echipei Shondaland puţină încredere în timp ce mergem mai departe".

Serialul TV "Bridgerton", care a bătut recorduri pentru Netflix şi streaming de la primul său sezon lansat în 2021, este cunoscut pentru incluziunea sa. Producţia prezintă în mare măsură personaje de culoare, în ciuda cadrului său din epoca regenţei şi a concentrării asupra celor mai bogate familii din Londra (regina Angliei este interpretată de actriţa de culoare Golda Rosheuvel) şi a inclus  perosnaje LGBTQ+. În special, Benedict, fratele mai mare din familia Bridgerton, care îşi explorează sexualitatea în cel de-al treilea sezon şi oferă câteva scene intime cu un bărbat pe nume Paul Suarez. Personajele masculine Brimsley şi Reynolds, secretarii reginei şi, respectiv, ai regelui, împărtăşesc o poveste de dragoste explicită în seria spin-off "Queen Charlotte", iar un artist homosexual pe nume Henry Granville apare pentru scurt timp în primul sezon din "Bridgerton".

5,5 miliarde de minute au petrecut fanii vizionând "Bridgerton" pe Netflix în luna mai, arată datele Nielsen, ceea ce îl face cel mai vizionat serial pe orice platformă de streaming în acea lună. Acest număr include difuzarea sezonului 3 partea 1, care a fost lansată în 16 mai, plus vizionarea pe flux a sezoanelor anterioare.

Netflix a confirmat în 2021 un al patrulea sezon din "Bridgerton", dar când va fi lansat şi ce personaj va fi protagonist nu se ştie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.