Administraţia oraşului Amsterdam i-a avertizat pe fanii lui Taylor Swift că riscă amenzi dacă îşi petrec noaptea în apropierea sălii unde urmează să concerteze megastarul american începând de joi, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu aveţi voie să campaţi sau să rămâneţi peste noapte în zona publică din apropierea Johan Cruijff ArenA, unde urmează să aibă loc concertele", au precizat autorităţile locale din Amsterdam într-un comunicat difuzat luni seara, avertizând că vor fi aplicate amenzi contravenienţilor.

În timpul primei etape europene a acestui turneu mondial, la Paris, în luna mai, fanii şi-au instalat tabăra lângă sală cu două zile înainte de concert, în speranţa de a se apropia cât mai mult de idolul lor.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Taylor Swift, desemnată Persoana anului 2023 de revista Time, va susţine trei concerte sold-out în capitala olandeză, joi, vineri şi sâmbătă, în cadrul turneului său mondial care a bătut toate recordurile.

"Nu veniţi la ArenA decât dacă mergeţi la concert", a declarat Mick Werkendam, managerul mulţimilor din oraş. Acoperişul ArenA este închis. Deci nu veţi auzi sau vedea nimic din Taylor Swift sau din concert", fiind în exterior, a adăugat Werkendam.

Cel de-al şaselea turneu al artistei, supranumit "The Eras Tour", a început în martie 2023 în SUA, înainte de a călători prin America, Asia şi Australia.

La sfârşitul anului trecut, turneul a devenit primul din istorie care a vândut bilete în valoare de peste un miliard de dolari. Această cifră urmează să fie mai mult decât dublă până când se va încheia în Canada, în decembrie.

Spectatorii din Paris au cheltuit în medie 180 de euro pentru a-şi procura bilete, potrivit conducerii sălii în care a concertat vedeta.

Acest spectacol minuţios de trei ore şi un sfert a reconstituit cele 11 albume (de la "Taylor Swift" în 2006) care au propulsat-o de la statutul de vedetă country americană în ascensiune la cel mai mare star pop internaţional, cu 110 milioane de ascultători lunar pe Spotify (faţă de 70 pentru Beyoncé sau Dua Lipa).

Popularitatea fostei "iubite a Americii" nu dă semne de scădere: noul său album s-a vândut în 1,4 milioane de exemplare în prima zi şi a bătut toate recordurile de streaming, atingând un miliard de stream-uri pe Spotify în cinci zile.

Toate acestea, în ciuda criticilor mixte, revista britanică de muzică NME numindu-l "un pas greşit rar".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.