Cântăreţul sud-coreean Taeil a părăsit trupa k-pop NCT după ce a fost acuzat de o infracţiune sexuală nespecificată, a anunţat, miercuri, casa sa de discuri, citată de BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Agenţia cântăreţului în vârstă de 30 de ani, SM Entertainment, a publicat o declaraţie pe X, afirmând că membrul NCT va părăsi trupa de băieţi după ce a aflat că a fost „acuzat într-un caz penal legat de o infracţiune sexuală”.

Casa de discuri nu a specificat natura presupusei infracţiuni, dar a declarat că „a recunoscut gravitatea situaţiei” şi a decis că Taeil, al cărui nume este Moon Tae-il, nu îşi mai poate „continua activităţile cu echipa”.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Taeil nu a comentat public acuzaţiile.

SM Entertainment a adăugat că el cooperează pe deplin cu poliţia.

„Vom oferi declaraţii suplimentare pe măsură ce ancheta progresează”, se arată în declaraţie, care a fost postată în coreeană şi tradusă de Associated Press.

Postul de poliţie Bangbae din Seul a anunţat că îl investighează pe Taeil în legătură cu o infracţiune sexuală, potrivit presei sud-coreene.

Taeil a făcut parte din NCT, sau Neo Culture Technology, un boy band sud-coreean popular la nivel mondial care a debutat în 2016.

Grupul are în prezent mai mulţi membri împărţiţi în mai multe subunităţi, inclusiv NCT 127, NCT Dream şi NCT Wish.

Taeil a fost recent activ în NCT 127.

La 15 august 2023, Taeil a avut un accident de maşină în centrul oraşului Seul, în Coreea de Sud, în timp ce se deplasa pe motocicleta sa.

El şi-a suspendat temporar programul pentru a se concentra pe tratament şi recuperare.

Cunoscută pentru muzica experimentală care acoperă diverse genuri, NCT a câştigat atenţia internaţională, unele lansări clasându-se pe listele Billboard.

K-pop provine din Coreea de Sud şi este un amalgam de pop, R&B şi hip-hop.

A devenit un fenomen global, în special după succesul trupei de băieţi BTS la sfârşitul anilor 2010.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.