Tom Hiddleston a prezentat scuze publice, marţi, organizaţiilor umanitare pentru discursul lui de la Globurile de Aur 2017, în care a afirmat că vizionarea miniseriei TV ”The Night Manager”, în care starul britanic joacă rolul principal, i-a ajutat pe angajaţii acestora să treacă mai uşor peste momentele dificile petrecute în zonele afectate de conflicte armate, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Tom Hiddleston, ambasador UNICEF, a fost acuzat că şi-a asumat statutul de ”salvator alb”, după ce le-a spus spectatorilor de la Globurile de Aur că s-a întâlnit cu reprezentanţii organizaţiei Medici Fără Frontiere (Médecins Sans Frontières/ MSF) din Sudanul de Sud, în 2016, care i-au mărturisit că au văzut în regim de ”binge-watching” miniseria ”The Night Manager”, în timp ce erau ascunşi într-un buncăr, pe durata unor atacuri armate.

”Binge-watching” sau ”binge-viewing” este un termen care poate fi tradus prin sintagma ”vizionare compulsivă” şi se referă la vizionarea ”de tip maraton” a unui serial de televiziune, ale cărui episoade sunt urmărite de telespectatori unul după celălalt şi fără pauză între ele.

Evenimente

5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Tom Hiddleston a făcut următoarea declaraţie pe scena de la Globurile de Aur 2017: ”Însăşi ideea că am putut să aduc alinare unor oameni care încearcă să repare lumea, în locurile în care aceasta este distrusă, m-a făcut să mă simt incredibil de mândru”.

Dar, după ce a fost criticat intens după acea declaraţie, starul britanic, în vârstă de 35 de ani, a spus că ”emoţiile au preluat controlul” asupra lui în timp ce susţinea discursul de acceptare a Globului de Aur la categoria ”cel mai bun actor în rol principal într-o miniserie/ film de televiziune”, graţie interpretării sale din ”The Night Manager”, o miniserie adaptată pentru televiziune după un roman de John le Carré.

”Discursul meu de la Globurile de Aur a fost exprimat într-o manieră lipsită de eleganţă. Am fost emoţionat şi, pur şi simplu, cuvintele mi-au ieşit greşit din gură”, a scris actorul, marţi, pe Facebook.

”Singura mea intenţie a fost aceea de a saluta curajul incredibil al acelor bărbaţi şi femei care lucrează neobosit pentru UNICEF UK, Medici Fără Frontiere şi World Food Programme (Programul Alimentar Mondial, n.r.)”, a adăugat starul britanic.

Tom Hiddleston este ambasador al UNICEF UK din anul 2015 şi a călătorit recent în Sudanul de Sud în această calitate, pentru a doua oară, pentru a monitoriza impactul pe care războiul civil din acea regiune îl are asupra copiilor, a precizat UNICEF pe site-ul său oficial.

Thomas William Hiddleston, născut pe 9 februarie 1981, este un actor britanic de film, teatru şi televiziune. A devenit celebru pe plan internaţional graţie rolului Loki pe care l-a interpretat în mai multe filme inspirate din universul benzilor desenate Marvel - ”Thor” (2011), ”Răzbunătorii/ The Avengers” (2012), ”Thor: Întunericul/ Thor: The Dark World” (2013) şi ”Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron/ The Avengers: Age of Ultron” (2015). A apărut şi în alte filme de succes, precum ”Calul de luptă/ War Horse” (2011), ”Adânca mare albastră/ Deep Blue Sea” (2011), ”Miezul nopţii la Paris/ Midnight in Paris” (2011) şi ”Îndrăgostiţii mor ultimii/ Only Lovers Left Alive” (2013). Actorul britanic a beneficiat de cronici impresionante, atât în Marea Britanie, cât şi în Statele Unite, pentru rolul pe care l-a interpretat în miniseria TV ”Managerul nopţii/ The Night Manager” şi care i-a adus Globul de Aur.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.