Compania aeriană Wizz Air anunţă că va suspenda temporar zborurile spre şi dinspre Tel Aviv până în data de 14 ianuarie 2025, inclusiv, ca urmare a situaţiei actuale din regiune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Ca urmare a situaţiei actuale din regiune, Wizz Air va suspenda temporar zborurile spre şi dinspre Tel Aviv până în data de 14 ianuarie 2025, inclusiv. Wizz Air regretă inconvenienţele cauzate clienţilor în urma acestor circumstanţe extraordinare, aflate în afara controlului companiei aeriene, şi oferă pasagerilor afectaţi posibilitatea rambursării complete în credite WIZZ sau în forma originală de plată, precum şi opţiuni gratuite de reprogramare a zborului”, anunţă compania.

În cazul în care clienţii au făcut rezervarea prin intermediul unei agenţii de turism online sau al unei alte părţi terţe, ei trebuie să ia legătura cu acestea pentru a primi rambursarea sau pentru a rezerva un alt zbor, subliniază compania.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.