tbi bank anunţă că deschide propriul hub tehnologic, tbi tech, în Turcia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”tbi bank face un pas important în dezvoltarea sa tehnologică prin deschiderea propriului hub tehnologic, tbi tech, în Turcia. Prin această mişcare strategică, banca îşi propune nu doar să accelereze dezvoltarea şi integrarea de servicii inovatoare în produsele sale, ci şi să îşi extindă accesul la talente pe plan internaţional”, anunţă banca.

Sediul central al hub-ului este în Istanbul, în timp ce majoritatea inovaţiilor provin de la biroul de Cercetare şi Dezvoltare (R&D) din Zafer Technopark, în Usak. Acolo, echipa tbi tech colaborează îndeaproape cu experţi şi academicieni în tehnologi e pentru a valorifica expertiza, cunoştinţele şi abilităţile acestora. Hub-ul tehnologic se concentrează pe dezvoltarea de platforme avansate de date şi soluţii analitice care îmbunătăţesc produsele digitale ale băncii şi le fac mai uşor de utilizat şi mai eficiente pentru clienţii din România, Bulgaria şi Grecia. Un exemplu este aplicaţia tbi bank din Bulgaria, unde au fost deja implementate mai multe dintre aceste inovaţii tehnologice.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

În prezent, echipa tbi tech este formată din 17 profesionişti cu experienţă în analiza datelor, inginerie, dezvoltare software şi alte arii din domeniul tehnologiei. Banca are în plan să atragă treptat noi talente, pentru a răspunde cerinţelor în creştere ale business-ului şi ale clienţilor săi.

„Poziţia strategică la nivel regional, alături de accesul la profesionişti talentaţi şi la o comunitate activă de startup-uri, ne vor ajuta să ne atingem obiectivele de dezvoltare tech”, a spus Gurkan Papila, SVP Technology la tbi bank.

tbi bank este o bancă challenger din Europa de Sud-Est şi lider regional în domeniul soluţiilor de plată alternative, îmbinând serviciile de finanţare şi cele de shopping pentru a răspunde nevoilor actuale şi tendinţelor viitoare de consum ale clienţilor. Activă în Bulgaria, România, Grecia, Germania şi Lituania, tbi bank are o bază de peste 2 milioane de clienţi şi a acordat aproape 750.000 de credite în 2023. În România, peste 200.000 de utilizatori folosesc în mod constant aplicaţia de cumpărături creată de tbi bank.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.