Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, se arată optimist că, până la sfârşitul anului, Primăria generală va reuşi să reabiliteze toţi cei 70 de kilometri de conductă din reţeaua principală de termoficare pe care şi-a propus să-i modernizeze. Edilul a explicat că 45 de kilometri au fost deja refăcuţi, iar pentru restul, până la 70, lucrările sunt în grafic. „O să fie avarii numai că ele vor fi mai puţine”, anunţă edilul, dând ca exemplu zona Mihai Bravu, unde anul trecut cu fost 60 de avarii, iar anul aceasta se aşteaptă să nu mai existe deloc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
„Anul trecut am făcut 50 (de kilometri de conduce pe reţeaua principală de termoficare – n.r.) şi anul ăsta am spus că o să facem 70 şi sunt foarte optimist că o să-i facem. Acum două săptămâni eram la 45. Avem 15 şantiere deschise şi pe fiecare dintre ele suntem în grafic”, a afirmat primarul general al Capitalei, joi seară, într-o emisiune la Euronews România.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Primarul subliniază că şi presiunea în conducte va fi mai mare pe unele zone, admiţând, însă, că probleme vor mai exista din cauza defecţiunilor de pe reţea.
 
„O să fie avarii numai că ele vor fi mai puţine decât... adică în zonele cum este Mihai Bravu, unde am terminat o bucată, acolo nu o să mai fie probleme, au fost 60 de avarii anul trecut, anul ăsta nu o să mai fie niciuna. Faptul că am lucrat în Mihai Bravu nu înseamnă că ajutăm numai Mihai Bravu, pentru că acolo este o magistrală care duce apa fierbinte de la CET Sud până în cartierul Aviaţiei, deci implicit şi presiunea care se va duce până Aviaţiei va fi mai mare. Deci o să avem mai puţine avarii, dar vor mai fi avari, evident şi calitatea o să fie mai bună”, a mai declarat primarul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.