Compania Naţională ”Poşta Română” anunţă că a achiziţionat uniforme noi pentru poştaşi, investiţie de 5 milioane de lei. Contractul a fost atribuit unui agent economic autorizat ca unitate protejată, arată compania, fără a preciza despre ce furnizor de echipamente este vorba.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Compania Naţională ”Poşta Română” a achiziţionat uniforme noi pentru poştaşi, realizând o investiţie de 5 milioane de lei. Mii de piese vestimentare au fost cumpărate pentru un număr de peste 17.000 de curieri poştali, ofiţeri suport clienţi, manageri unitate poştală, asistenţi manager unitate poştală. Investiţia Poştei Române a însemnat, în acelaşi timp, o economie pentru companie”, anunţă compania.

Cei peste 17.000 de salariaţi vor avea la dispoziţie echipamente complete formate din: tricouri polo şi şepci, cămăşi cu mânecă ajustabilă, pantaloni cu buzunare, dar şi pelerine de ploaie, impermeabile, cu glugă.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

”Noile uniforme ale poştaşilor sunt menite să asigure atât confortul angajaţilor, cât şi identitatea de brand şi profesionalism în domeniul de activitate”, precizează compania.

Poşta Română a achiziţionat aceste produse de la unul dintre principalii furnizori de echipamente din ţară, cu o reputaţie solidă pe piaţa de profil. 

”Investiţia în echipamentele pentru salariaţii poştali, iniţiată anul trecut, asigură, în acelaşi timp şi o economie importantă pentru Poşta Română. Întrucât contractul a fost atribuit unui agent economic autorizat ca unitate protejată, întreaga sumă de bani cu care Poşta Română a achiziţionat uniformele se deduce din fondul de handicap pe care compania îl datorează şi îl achită lunar către bugetul de stat. În concluzie, o economie de aproape 5 milioane de lei”, mai arată Poşta.

Compania Naţională ,,Poşta Română” subliniază că se află într-un permanent proces de modernizare, eficientizare, optimizare.

„Ne preocupăm de imaginea şi bunăstarea angajaţilor noştri şi dorim ca aceştia să transmită profesionalism în interacţiunea cu clienţii, având totodată confort pe parcursul zilei de lucru. Această investiţie era absolut necesară, având în vedere că ultimele seturi de uniforme complete pentru poştaşi au fost achiziţionate acum mai bine de 15 ani,” a declarat Valentin Ştefan, directorul general al Companiei Naţionale „Poşta Română.”

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.