Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, îi critică pe membrii Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) susţinând că niciunul nu răspunde pentru faptul că un lot din Autostrada Moldovei se realizează cu mare întârziere din cauză că nu au pronunţat o decizie în mai mult de un an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Sorin Grindeanu a vorbit, miercuri, despre stadiul lucrărilor de pe lotul 3 al Autostrăzii Pietroasele – Buzău, acuzând membrii CNSC de întârziere.

”Probleme nu sunt pe lotul 3 (al Autostrăzii Moldovei – n.r.) probleme au fost pe lotul 3, pentru că putea să fie în acelaşi stadiu ca pe lotul 1 şi pe lotul 2, dacă nu era acea întârziere, nu din cauza Ministerului sau a CNAIR-ului, ci acea întârziere de peste un an de zile, până când cei de la CNSC au dat aceeaşi soluţie pe care am dat-o noi cu un an şi ceva mai devreme”, a afirmat Sorin Grindeanu.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Acesta a explicat că, în condiţiile întârzierii de peste un an, lotul 3 al autostrăzii este la stadiul de 10%.

”Sunt utilaje, se lucrează... rămâne regretul că nu am putut, în ţara asta, şi nu din cauza noastră, a unor domni care nu răspund în faţa nimănui, să ne înţelegem, această Comisiei Naţională de Soluţionare a Contestaţiilor, şi care după un an de zile au venit şi au dat aceeaşi soluţie. Nu-i trage nimeni la răspundere şi nu ştie nimeni că, în loc că circule anul acesta de la A 3 şi până la Focşani, pentru că şi Buzău - Focşani se termină anul acesta, o să te dai jos 13 kilometri şi o să reurci la Buzău. Sigur, la anul e gata şi acea bucată de autostradă, dar e păcat, dar domnii aceia sunt aşa, cum sunt şi dacă spui ceva de ei probabil că o să mă aleg cu diverse lucruri, dar e un adevăr”, a adăugat Grindeanu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.