Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, anunţă după inundaţiile din Galaţi şi Vaslui că s-au angajat să folosească toate resursele disponibile şi, de aceea, vor aloca fonduri din Fondul de Intervenţii pentru Situaţii de Urgenţă, pentru a ajuta la refacerea caselor şi a vieţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Sunt în continuare clipe grele, în care inimile noastre sunt strâns legate de toţi cei afectaţi de inundaţiile care au lovit cu o forţă nemiloasă Galaţiul. Gândurile noastre se îndreaptă, cu profundă compasiune, către familiile celor care şi-au pierdut oamenii dragi. Nu există cuvinte suficiente pentru a alina durerea lor, dar vă promitem că nu veţi fi lăsaţi să înfruntaţi această pierdere singuri”, scrie ministrul Finanţelor. Marcel Boloş, într-o postare.

Ministrul Boloş felicită toţi eroii care duc greul în aceste momente: pompierii, jandarmii, militarii, medicii, voluntarii – toţi cei care s-au pus în slujba binelui au demonstrat ce înseamnă adevăratul spirit de solidaritate şi sacrificiu.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Ne-am angajat să folosim toate resursele disponibile şi, de aceea, vom aloca fonduri din Fondul de Intervenţii pentru Situaţii de Urgenţă, pentru a ajuta la refacerea caselor şi a vieţilor. Fiecare persoană va avea parte de sprijinul nostru, astfel încât toţi să-şi poată regăsi pacea şi stabilitatea de dinainte de acest dezastru. Nu va fi uşor, dar vom fi alături de voi la fiecare pas. Nimeni nu va fi lăsat în urmă. Vom reconstrui împreună, cu demnitate şi compasiune”, transmite ministrul Finanţelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.