Atu Tech, magazin online de produse de securitate şi importator şi distribuitor român de echipamente de securitate, anunţă o investiţie de 6 milioane de euro în extinderea portofoliului de produse şi lansează exclusiv brandul Tiandy în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Atu Tech, magazin online de produse de securitate şi importator şi distribuitor român de echipamente de securitate, anunţă o investiţie de 6 milioane de euro pentru revitalizarea şi extinderea portofoliului de produse. Compania lansează în exclusivitate brandul Tiandy în România, aducând tehnologii de supraveghere video de ultimă generaţie, recunoscute deja la nivel mondial, pe piaţa locală”, anunţă compania.

Din investiţia totală, 1 milion de euro a fost direcţionat exclusiv către produsele Tiandy, garantând, astfel, o disponibilitate constantă şi un control riguros al calităţii şi serviciilor oferite.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Anul acesta, Atu Tech a adus ajustări majore în portofoliul său, introducând tehnologii avansate şi soluţii de supraveghere video de ultimă generaţie de la Tiandy.

În 2024  creşterea gamei de produse a Atu Tech a variat între 15% şi 70% comparativ cu anul trecut, în funcţie de categoria de produse. De exemplu, introducerea seriilor Analog Killer (camere IP la preţ de camere analog) şi a gamelor profesionale de la Tiandy a contribuit semnificativ la majorarea volumului de produse disponibile pe piaţă.

„Investiţia de 6 milioane de euro în revitalizarea portofoliului de produse şi parteneriatul exclusiv cu Tiandy reflectă angajamentul nostru de a aduce cele mai avansate soluţii de supraveghere video pe piaţa din România. Suntem încrezători că aceste inovaţii, care includ detectarea şi recunoaşterea facială, iluminare duală şi performanţă superioară în condiţii de lumină scăzută, vor răspunde nevoilor variate ale clienţilor noştri. Această strategie ne consolidează poziţia de lider în industria de securitate şi sprijină creşterea continuă şi adaptarea noastră la cerinţele pieţei”, spune Sorin Felea, director Atu Tech.

Toate camerele Tiandy sunt echipate cu tehnologia PoE (Power over Ethernet), lucru care le permite alimentarea camerelor direct prin cablul de reţea, eliminând necesitatea unei surse de alimentare separate.

Cât priveşte vânzările aferente noului brand, Atu Tech estimează că acestea vor depăşi 3 milioane de euro până la sfârşitul anului, consolidând astfel poziţia sa pe piaţa soluţiilor de securitate şi supraveghere din România.

Atu Tech (a2t.ro), magazin online de produse de securitate şi importator şi distribuitor român de echipamente de securitate, a înregistrat în 2023 o cifră de afaceri de 19 milioane de euro (peste 93 milioane lei). Magazinul online, înfiinţat în 2011, are sediul în Sibiu şi comercializează peste 10.000 produse, din categorii precum sisteme de supraveghere video, sisteme de alarmă, control acces, automatizări porţi, interfoane şi videointerfoane, sisteme anti-incendiu şi de sonorizare, instalaţii electrice, reţele şi telefonie etc. Atu Tech dispune de o reţea de peste 2.000 de instalatori parteneri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.