Lanţul hotelier Marriott investeşte 1,4 milioane de euro în noul restaurant Olea în cadrul hotelului de cinci stele din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Olea, un restaurant cu un concept culinar inovator, îşi deschide porţile într-o zonă emblematică a Bucureştiului, în incinta JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Investiţia totală este estimată la 1,4 milioane de euro”, anunţă compania.

Meniul Olea aduce în prim-plan Middleterranean Cuisine – o combinaţie rafinată de reţete tradiţionale şi reinterpretări moderne.

Printre preparate se numără dip-ul de brânză feta cu fistic, creveţii în crustă de kataif, adana kebab din vită Black Angus şi oaie de Noua Zeelandă sau cheesecake-ul cu baklava.

"Suntem încântaţi să aducem Middleterranean Cuisine în Bucureşti şi să ne deschidem porţile pentru iubitorii de gastronomie", a declarat Nicolae Lică, executive chef în cadrul JW Mariott Bucharest Grand Hotel.

Hotelul JW Marriott Bucharest Grand Hotel are 402 camere, 12 săli de conferinţă (cu o suprafaţă totală de aprox 2.000 mp) şi 6 restaurante şi lounge-uri. A fost deschis în 2000.

JW Marriott face parte din portofoliul de brand-uri de lux al Marriott Internaţional. Astăzi sunt peste 80 de hoteluri JW Marriott prezente în peste 25 ţări.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.