Asiguratorul Omniasig anunţă că au fost avizate până acum 264 de daune în baza asigurărilor facultative de locuinţă şi 540 de daune în baza asigurărilor Casco, în urma furtunilor din 13 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Omniasig Vienna Insurance Group a luat măsuri rapide pentru a sprijini asiguraţii afectaţi de furtunile puternice din Bucureşti şi zona de sud şi sud-vest a ţării ce au avut loc in data 13 iunie. Compania este pregătită pentru gestionarea şi soluţionarea cât mai rapidă a numărului foarte mare de avizări pe care le-a primit deja, atât în baza poliţelor Casco, precum şi a Asigurărilor facultative de Locuinţe, pentru judeţele afectate: Bucureşti, Ilfov, Mehedinţi, Gorj. Echipele de inspectori au fost suplimentate zilele acestea în zonele afectate, pentru a putea acoperi cât mai rapid posibil toate locuinţele pentru care proprietarii au avizat daune. Facem astfel toate eforturile posibile pentru a-i sprijini pe asiguraţii Omniasig să îşi repare cât mai repede avariile provocate de aceste furtuni şi pentru a facilita plata despăgubirilor într-un timp cât mai scurt”, anunţă asiguratorul.

Şi pentru daunele avizate în baza poliţelor Casco, Omniasig are active 21 de centre de constatare daune specializate în avariile provocate de grindină. Aceste centre specializate pot repara avariile autoturismelor prin tehnologie de ultimă generaţie de tip PDR (reparaţii fără vopsitorie), reducând astfel durata cât maşina rămâne în service. 

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

În prezent, Omniasig are 9 astfel de centre în Bucureşti şi împrejurimi, 3 în Mehedinţi şi urmează încă 3 în celelalte judeţe ale ţării afectate de furtunile recente. Până la momentul emiterii acestui comunicat, la Omniasig au fost avizate aproximativ 264 de daune în baza asigurărilor facultative de locuinţă şi 540 de daune în baza asigurărilor auto facultative Casco.

Omniasig Vienna Insurance Group este prezentă din 1995 pe piaţa asigurărilor din România. Compania are un portofoliu de peste 100 produse de asigurare şi o reţea de sucursale şi agenţii extinsă la nivel naţional. Are peste 1.100 de angajaţi.

Vienna Insurance Group (VIG) este principalul grup de asigurări în întreaga regiune a Europei Centrale şi de Est (ECE). Peste 50 de companii de asigurări şi fonduri de pensii din 30 de ţări fac parte din acest grup. Cei peste 29.000 de angajaţi ai VIG răspund nevoilor celor peste 28 de milioane de clienţi. Acţiunile VIG sunt cotate la Bursa de Valori din Viena din 1994, la Bursa de Valori din Praga din 2008 şi la Bursa de Valori din Budapesta din noiembrie 2022.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.