KFC a deschis primul restaurant de tip drive-thru din Hunedoara, anunţă Sphera Franchise Group, grupul de companii care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell în România iar nivel internaţional, restaurante KFC în Republica Moldova şi în Italia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Conducerea Sphera Franchise Group SA informează piaţa despre deschiderea unui restaurant KFC în oraşul Hunedoara, judeţul Hunedoara, începând cu data de 01.06.2024. Unitatea este de tip drive-thru, fiind primul restaurant KFC din acest oraş”, anunţă SFG.

La 1 iunie 2024, Sphera Franchise Group operează 170 de restaurante: 105 de restaurante KFC în România, 2 în Moldova şi 18 în Italia, precum şi 29 de restaurante Pizza Hut, 15 restaurante Taco Bell şi o subfranciză PHD.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Potrivit planului din buget, Sphera Group alocă pentru dezvoltare, în acest an, în jur de 69 milioane lei, sumă care include deschiderea a 6 noi restaurante KFC în România, remodelări în restaurantele existente, dar şi investiţii în tehnologizare, precum implementarea de soluţii de comandă digitală.

Sphera Franchise Group estimează pentru acest an creşteri de două cifre comparativ cu anul anterior, atât la nivel de vânzări (1,64 miliarde lei, +12,2%), cât şi de profit (profit net normalizat de 95,7 milioane lei, +20,1%).

Compania estimează că şi în 2024 creşterea costurilor cu alimentele şi materialele va fi sub cea a vânzărilor, în timp ce costurile cu energia vor fi previzibile şi comparabile cu cele înregistrate în 2023. În ceea ce priveşte fluxul de numerar disponibil al grupului, acesta este estimat să se situeze la 116,8 milioane lei, depăşind cu 7,4% nivelul înregistrat în 2023.

Sphera Franchise Group este cel mai mare grup din industria de food service din România, deţinând companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell în România şi KFC în Chişinău, Republica Moldova, şi în anumite zone din Italia. Grupul are aproximativ 5.000 de angajaţi. Sphera Franchise Group este listată pe Bursa de Valori Bucureşti din 2017, sub simbolul SFG.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.