Direcţia Generală de Administrare a Marilor Contribuabili (DGAMC), din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), a anunţat vineri că a stabilit o sumă de 74 milioane lei care trebuie plătită suplimentar de o firmă din industria lemnului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma acţiunilor de control desfăşurate de către inspectorii fiscali din cadrul ANAF-DGAMC, s-au constatat o serie de deficienţe la o societate care are ca obiect de activitate „tăierea şi rindeluirea lemnului”, constând în achiziţii de servicii de la societăţi afiliate, pentru care nu s-a putut justifica necesitatea”, se arată în comunicat.

Totodată, inspectorii spun că au constatat deficienţe de natura fiscală, legate de achiziţii de masă lemnoasă fără provenientă şi de servicii de exploatare a masei lemnoase aparţinând altor firme.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

În plus, DGAMC susţine că a găsit nereguli în legătură cu servicii de exploatare forestieră efectuate de furnizori care nu aveau în obiectul de activitate acest gen de servicii, precum şi livrări intracomunitare de masă lemnoasă, pentru care compania nu a demonstrat cu documente legale că bunurile prelucrate au părăsit teritoriul României.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.