Compania aeriană HiSky a inaugurat cea de-a 13-a rută regulată de pe aeroportul Otopeni, după ce a lansat primul zbor de la Bucureşti la Paris, cu preţuri de la 59 de euro. Compania devine cea de-a treia companie aeriană, după operatorii naţionali din România şi Franţa, care zboară între Bucureşti şi principalul aeroport din Paris, Charles de Gaulle.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Luni, 14 octombrie, primii pasageri ai cursei HiSky către Paris au decolat de la Bucureşti. Compania a lansat, astfel, una dintre cele mai aşteptate rute regulate, cu plecare de pe aeroportul din capitală. Hisky devine cea de-a treia companie aeriană, după operatorii naţionali din România şi Franţa, care zboară între Bucureşti şi principalul aeroport din Paris, Charles de Gaulle”, anunţă compania.

Preţul unui bilet către Paris porneşte de la 59 euro, pentru un segment. Mai mult, prin sistemul de legături în reţeaua proprie, dezvoltat de compania aeriană, destinaţia este accesibilă şi pasagerilor care pleacă din Cluj Napoca, Oradea şi Timişoara, cu acelaşi proces simplu de rezervare şi doar o scurtă oprire la Bucureşti atât pe segmentul dus, cât şi pe cel retur.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

„Până astăzi, doar patru companii aeriene ofereau opţiunea de călătorie directă, din Bucureşti către Paris, dintre care două, companii low-cost, cu dezavantajul major al aterizării pe aeroporturile secundare, aflate la mare distanţă de oraş. Am considerat că pasagerii au nevoie de o alternativă accesibilă, pentru a călători cu o companie de linie. Aşa cum am făcut cu toate rutele regulate pe care am ales să le deschidem, am analizat şi interesul pe care românii îl au pentru Paris, dar şi profilul şi obiceiurile pasagerilor, care optează pentru această destinaţie. Astfel, pentru pasagerii de business, dar şi pentru cei care accesează destinaţia pentru un city-break de numai câteva zile, am considerat că aeroportul principal este opţiunea care oferă cel mai eficient transfer către oraş. Mai mult, Charles de Gaulle este şi un important nod de conexiune, către destinaţii care nu sunt momentan accesibile direct din România. Aşadar, inaugurarea de azi nu este decât un nou pas în direcţia cu care pasagerii noştri deja s-au obişnuit, servicii de cea mai bună calitate, dezvoltate exact pe nevoile lor”, a declarat Iulian Scorpan, CEO HiSky.

După cursa inaugurală, românii vor putea ajunge în capitala Franţei, la bordul unei aeronave HiSky, de trei ori pe săptămână, în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri. Durata unui zbor este de aproximativ trei ore, cu decolare de pe aeroportul Henri Coandă la ora 10:20, şi retur, la ora locală 13:25.

Conform datelor privind numărul de pasageri transportaţi, HiSky este al doilea cel mai important operator aerian de linie, din România. Cu o flotă de opt aeronave Airbus, inclusiv o aeronavă de mari dimensiuni, cu autonomie de până la 13 ore de zbor, compania operează curse regulate de pe aeroporturile din Bucureşti, Cluj Napoca, Timişoara, Oradea, Iaşi, Baia Mare şi Chişinău, dar şi zboruri charter, în parteneriat cu principalele agenţii de turism. Odată cu lansarea cursei către Paris, pasagerii pot rezerva un zbor direct HiSky din Bucureşti către 13 destinaţii, respectiv New York, Dublin, Malaga, Barcelona, Bruxelles, Tel Aviv, Frankfurt, Bordeaux, Paris, Cluj Napoca, Timişoara, Oradea şi Chişinău.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.