Grupul francez de real estate Catinvest anunţă că investeşte 36 de milioane de euro în extinderea ElectroPutere Parc din Craiova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Catinvest investeşte 36 de milioane de euro în extinderea ElectroPutere Parc din Craiova, consolidând astfel poziţia acestuia ca principala destinaţie de cumpărături din Oltenia, cu peste 100.000 de metri pătraţi de spaţiu commercial. Grupul francez de real estate Catinvest anunţă consolidarea ElectroPutere Parc ca unul dintre cele mai mari centre de retail din Oltenia, odată cu deschiderea noului magazin Leroy Merlin pe o suprafaţă extinsă de 13.500 de metri pătraţi şi achiziţionarea fostului magazin Leroy Merlin, care va fi transformat într-o extindere de 11.000 de metri pătraţi a ElectroPutere Mall”, anunţă grupul.

În prezent, ElectroPutere Parc dispune de 100.000 de metri pătraţi destinaţi activităţilor de retail, 24.000 de metri pătraţi de birouri clasa A şi facilităţi suplimentare, cum ar fi un apart-hotel premium.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Leroy Merlin, al doilea jucător pe piaţa de bricolaj din România, cu 21 de magazine în întreaga ţară, a deschis  noul său spaţiu din ElectroPutere Parc, extinzând suprafaţa cu aproape 23% faţă de cea anterioară. Noul concept include o varietate mai mare de produse şi servicii în domeniul construcţiilor, decoraţiunilor şi grădinăritului, precum şi 600 de locuri de parcare noi pentru clienţi. Acest nou magazin a fost dezvoltat de Catinvest în baza unui contract de închiriere pe termen lung.

În paralel, Catinvest a achiziţionat de la Leroy Merlin fostul lor magazin de 11.000 de metri pătraţi pentru a extinde în continuare ElectroPutere Mall. Această nouă extindere va creşte suprafaţa închiriabilă cu 9.000 de metri pătraţi, aducând centrul comercial la peste 62.000 de metri pătraţi, inclusiv Auchan.

Această extindere va atrage noi branduri internaţionale, printre care şi Primark, care va inaugura primul său magazin din Craiova în 2026, pe o suprafaţă de aproximativ 4.500 de metri pătraţi.

„La Catinvest, ne propunem să dezvoltăm continuu ElectroPutere Parc, transformându-l într-un hub esenţial pentru comunitatea locală şi afacerile din zonă, oferind acces uşor şi facilităţi excelente pentru activităţi profesionale, cumpărături, restaurante şi agrement. De la achiziţia noastră în 2016, am extins de patru ori dimensiunea ElectroPutere Parc. Suntem convinşi că această locaţie dinamică are un potenţial uriaş de dezvoltare ulterioară”, a declarat Bertrand Catteau, CEO al Catinvest Group.

Grupul francez de real estate Catinvest, care deţine şi administrează ElectroPutere Parc, are în portofoliu alte câteva centre comerciale din România - galeriile comerciale Orhideea, Esplanada Pantelimon din Bucureşti, Tom din Constanţa -, precum şi din Europa de Est - Savoya Park din Budapesta şi Borska Pole din Plzen. Catinvest activează, totodată, şi pe piaţa rezidenţială şi comercială din Franţa. În total, Catinvest deţine şi administrează peste 525.000 de metri pătraţi de spaţii în Franţa şi în Europa de Est.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.