Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat că marţi va merge pe Valea Oltului să vadă cum se desfăşoară lucrările de defrişare şi a precizat că, potrivit raportului pe care îl primeşte, acestea sunt realizate în proporţie de 40%. El a precizat că, aşa cum anunţase anterior, pe 9 august se va relua circulaţia pe Valea Oltului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Marţi, în principiu, o să merg să văd cum se desfăşoară lucrurile (pe Valea Oltului-n.r.). O să fie marţi două săptămâni de la acele restricţii absolut necesare. Asta fiindcă am văzut că sunt unii care îşi dau cu părerea. Sunt absolut necesare, iar discursuri din acestea populiste, care dau bine electoral, dar care n-au nicio legătură cu partea practică, pe mine nu mă impresionează”, a declarat, vineri, Sorin Grindeanu, într-o conferinţă de presă. 
El a precizat că lucrările de defrişare nu ar fi putut să fie realizate noaptea. 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
”Şi dacă ar fi batalioane de ostaşi galbeni pe versanţii din Valea Oltului, eu nu cred că s-ar putea face defrişări pe timp de noapte şi nu că nu cred eu, nu crede nimeni, fiindcă această decizie a fost luată urmare a consultărilor cu toţi cei care se pricep. Aşa că declaraţii din acestea, aşa cum am spus, populiste, care dau bine şi care cred unii că aduc voturi, trebuie ignorate. Şi le mai spun ceva, niciodată nu vor câştiga voturi cu declaraţii de tip PPDD, AUR şi alte asemenea formaţiuni politice. Fiindcă aceste declaraţii sunt în acea linie. Mă aşteptam la mai multă seriozitate”, a transmis ministrul Transporturilor.
El a menţionat că stadiul lucrărilor pe Valea Oltului este la 40%. 
”În momentul acesta sau aseară raportul, că îmi vine în fiecare zi raport pe ceea se întâmplă pe Valea Oltului, arată că sunt undeva la 40%. Ceea ce înseamnă foarte bine. Marţi o să fiu personal acolo să verific. Sunt în grafic, ceea înseamnă că, aşa cum am spus, 9 august se reia circulaţia pe Valea Oltului”, a afirmat Sorin Grindeanu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.