Ford Motor recheamă aproximativ 85.000 de SUV-uri Explorer echipate cu pachetul Police Interceptor Utility, pe piaţa americană, din cauza temerilor legate de producere a unor incendii la motoare, potrivit Administraţiei Naţionale pentru Siguranţa Traficului pe Autostrăzi din Statele Unite, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Administraţiei Naţionale pentru Siguranţa Traficului pe Autostrăzi, transmite Reuters.

În cazul unei defecţiuni a motorului, uleiul şi combustibilul ar putea fi eliberate în compartimentul motorului şi s-ar putea acumula în apropierea surselor de aprindere, ceea ce ar putea duce la un incendiu, a spus autoritatea de reglementare.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Rechemarea afectează SUV-urile din modelele anilor 2020-2022, echipate cu motoare hibride de 3,3 litri şi pe gaz.

Ford Explorer cu pachetul Police Interceptor Utility este echipat cu opţiuni de propulsie mai bune, întăriri structurale şi depozitare de marfă, în comparaţie cu modelul de bază vândut civililor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.