Electromagnetica anunţă că organizează licitaţie pentru vânzarea activităţii de producere staţii de încărcare vehicule electrice, preţul minim de pornire fiind de 7 milioane lei, la care se aplică TVA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Electromagnetica informează acţionarii şi investitorii că organizează în data de 6 noiembrie 2024, ora 13:00, la sediul său situat în Bucureşti, licitaţie competitivă deschisă cu strigare, pentru vânzarea activităţii de producere staţii de încărcare vehicule electrice, constând în întreaga activitate de proiectare, fabricaţie, exploatare şi service aferentă producerii de staţii de încărcare vehicule electrice, documentaţie tehnică, materiale, componente şi subansamble, fabricaţie staţii de încărcare, staţii de încărcare, platforma ELMotion, toate deţinute de Electromagnetica SA, la preţul minim de pornire de 7.000.000 lei, la care se aplică TVA în funcţie de dispoziţiile legale”, arată anunţul companiei.

Vânzarea se face în întregime, pentru toată activitatea, nu în mod individual sau fracţionat, se precizează în anunţ.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Electromagnetica este producător de energie electrică din surse regenerabile şi produce totodată şi corpuri de iluminat cu led, staţii de încărcare maşini electrice, elemente de injecţie de masă plastică, aparataj electric, elemente de siguranţă feroviară.

În primul semestru, compania a avut venituri de 51,43 milioane lei şi pierderi de 8,97 milioane lei.

Compania are o capitalizare de 138,5 milioane lei. Infinity Capital Investments deţine 65,4% din capitalul companiei.

În primul semestru al anului 2024, numărul mediu de salariaţi a fost de 287, în scădere cu aproximativ 29% faţă de primul semestru al anului precedent.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.