Compania de dezvoltare imobiliară cu capital autohton Alsin Management a finalizat prima fază a proiectului rezidenţial First Estates Pipera de lângă Bucureşti şi a vândut peste 95% din cele 232 de apartamente. Faza a doua a proiectului, formată din 232 de unităţi rezidenţiale, se află în acest moment în construcţie în urma unor investiţii de peste 20 de milioane de euro, livrarea fiind programată pentru primăvara lui 2025.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Compania de dezvoltare imobiliară cu capital autohton Alsin Management a finalizat prima fază a First Estates Pipera, proiect rezidenţial din România care oferă încălzire gratuită tuturor locatarilor săi. Compania a vândut peste 95% din cele 232 de apartamente incluse în faza întâi, în acest moment derulându-se predarea apartamentelor către cumpărători”, anunţă compania.

Faza a doua a First Estates Pipera se află în acest moment în construcţie în urma unor investiţii de peste 20 de milioane de euro, livrarea acesteia fiind programată pentru primăvara lui 2025. Peste 80% din cele 232 de studiouri si apartamente cu două, trei şi patru camere au fost deja vândute.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Zona Pipera – sud a devenit un important pol de dezvoltare rezidenţială, cu proiecte care însumează mii de apartamente şi case. Cu peste 400 de apartamente vândute în mai puţin de doi ani de zile, First Estates Pipera s-a diferenţiat în primul rând prin inovaţie şi investiţiile semnificative realizate în implementarea sistemelor tehnologice care vor oferi cumpărătorilor cele mai mici costuri de întreţinere de pe plan local şi randamente mai ridicate celor care vor dori închirierea unităţilor”, a declarat Andrei Sârbu, CEO SVN Romania, consultantul imobiliar şi agentul exclusiv al proiectului.

First Estate Pipera este un ansamblu rezidenţial din România care oferă încălzire gratuită pentru toţi locatarii, în urma unor investiţii de peste trei milioane de euro realizate pentru dezvoltarea şi utilizarea unui sistem de pompe de căldură geotermale şi panouri fotovoltaice. Acestea din urmă sunt amplasate pe acoperişurile clădirilor şi vor produce energia necesară funcţionării integrale a pompelor de căldură şi, în funcţie de utilizare, vor furniza şi un surplus de electricitate care va fi utilizat de către asociaţia de locatari conform propriilor decizii. În plus, dezvoltatorul a implementat şi un sistem de răcire pasivă prin pardoseală, care oferă un grad de eficienţă mai ridicat comparativ cu sistemele clasice de răcire, estimările pentru costurile aferente răcirii locuinţelor indicând o reducere de peste 30% a cheltuielilor.

Alsin Management mai are în dezvoltare şi First Estates Villas, un proiect premium cu 20 de vile amplasat în zona Pipera, cu o valoare de piaţă de nouă milioane de euro.

Ambele proiecte First Estates sunt amplasat în apropierea unora dintre cele mai reprezentative clădiri de birouri din zona Pipera, Global City şi Swan Office Park, cât şi în proximitatea unor instituţii de învăţământ de top, atât private cât şi de stat, precum Cambridge School, Liceul Mark Twain, Şcoala Privată Turcă, Şcoala Germană Hermannoberth şi şcolile primare şi gimnaziale nr. 3 şi nr. 10.

SVN Romania este una dintre cele mai mari companii de consultanţă imobiliară active în România şi compania cu cea mai extinsă activitate pe segmentul rezidenţial. În cei cinci ani de activitate, compania a tranzacţionat peste 10.000 de locuinţe, cu o valoare cumulată de peste 800 de milioane de euro, consultanţii SVN fiind implicaţi în carierele lor în vânzarea a peste 30.000 de locuinţe. SVN International Corp. are peste 200 de birouri în opt ţări şi regiuni, în care activează peste 2.200 de  consultanţi imobiliari şi personal administrativ.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.