Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care producătorul de energie eoliană Eolica Dobrogea One SA este preluat de Premier Renewable Invest Co SRL (care face parte din grupul Premier Energy, care a achiziţionat CEZ Vânzare).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Premier Renewable Invest Co SRL intenţionează să preia Eolica Dobrogea One SA”, anunţă autoritatea de concurenţă.

Premier Renewable Invest Co SRL, o societate de tip holding, înfiinţată în scopul achiziţiei Eolica Dobrogea One S.A., face parte din grupul Premier Energy. Grupul Premier Energy este activ în domeniul producerii, comercializării şi furnizării energiei electrice, în domeniul comercializării certificatelor verzi, în distribuţia şi furnizarea de gaze naturale, precum şi în activităţi conexe distribuţiei de gaze naturale.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Eolica Dobrogea One SA este producător de energie electrică eoliană şi operează un parc cu o capacitate instalată de 80 MW, amplasat în comuna Mihai Viteazu, judeţul Constanţa.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această tranzacţie trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei, care o va evalua în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă în termen de 20 zile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.