Consiliul Concurenţei anunţă că a autorizat tranzacţia prin care Baxi S.p.A intenţionează să preia G.I. Industrial Holding SPA şi subsidiarele sale G.I. Middle Eastfze – DMCC, G.I. Industrial Asia Holding, SDN BHD şi Gimek ZRT.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Baxi S.p.A intenţionează să preia G.I. Industrial Holding S.P.A. şi subsidiarele sale G.I. Middle Eastfze – DMCC, G.I. Industrial Asia Holding, SDN. BHD şi Gimek ZRT”, anunţă autoritatea de concurenţă.

Baxi S.p.A se ocupă cu producţia şi comercializarea sistemelor de încălzire şi răcire destinate în principal uzului domestic, dar şi comercial. În România, Baxi comercializează cazane, pompe de căldură, aparate de aer condiţionat, accesorii şi piese de schimb destinate pentru uz rezidenţial, prin intermediul companiei BDR Thermea Romania SRL.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

G.I. Industrial Holding S.P.A. este activă la nivel global pe piaţa producerii şi comercializării aparaturii de încălzire, ventilaţie, aer condiţionat, producând unităţi de răcire, pompe de căldură, dar şi unităţi de ventilaţie.

”În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa din România sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, mai arată autoritatea de concurenţă.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.