Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă, luni, că peste 800 de arbori de pe traseul Autostrăzii Sibiu – Piteşti au fost tăiaţi în prima zi a lucrărilor, din totalul de 20.000 care trebuie defrişaţi. Pe durata lucrărilor s-au înregistrat căderi masive de pietre de pe versanţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

 

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Lucrările de defrişare care au început astăzi au avut ca scop inclusiv asigurarea unor trasee la parcelele de pădure de pe zonele înalte ale versantului. Până în acest moment au fost deja tăiaţi peste 800 de arbori din cei aproximativ 20.000 de pe acest sector”, a transmis, luni, CNAIR.

Sursa citată a precizat că, în timpul operaţiunilor au căzut pe carosabil cantităţi semnificative de pietre şi masă lemnoasă.

”Acestea au fost îndepărtate pentru punerea în siguranţă a drumului, astfel încât utilajele şi autovehiculele să poată circula în perioadele temporare de timp stabilite pe timpul zilei (orele 7.30 - 8.00 şi orele 16.30 - 17.00). Înainte de deschiderea circulaţiei pe timpul nopţii (orele 20.00 - 06.00), antreprenorul va lua măsuri de asigurare a zonelor defrişate şi de punere în siguranţă a drumului”, a mai transmis compania.

Circulaţia pe DN 7, Valea Oltului, este închisă în intervalul 06.00 – 20.00, începână de luni dimineaţă. Autorităţile anunţă că lucrările vor dura o lună.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.