Compania AnimaWings, parte a Memento Group, anunţă că lansează în decembrie curse Bucureşti – Marrakesh cu două zboruri săptămânale. Tarifele pentru noile zboruri Bucureşti - Marrakesh pornesc de la 241 euro/persoană tur-retur, incluzând un bagaj de cabină de 8 kg. Zborurile vor fi operate cu noile aeronave AirBus A220 ce vor intra în flota AnimaWings în această toamnă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Începând cu luna decembrie 2024, românii vor putea călători către inima Marocului, cu două zboruri săptămânale noi, operate de AnimaWings, cu aeronave de ultimă generaţie - Airbus A220. Marrakesh, cunoscut drept „oraşul roşu” datorită clădirilor sale emblematice din lut, este o destinaţie turistică tot mai apreciată pentru combinaţia sa unică de tradiţii, arhitectură impresionantă şi pieţe vibrante”, anunţă compania.

Biletele de avion sunt deja disponibile la vânzare pe platforma online a companiei şi în reţeaua partenerilor acesteia. Tarifele pentru noile zboruri Bucureşti - Marrakesh pornesc de la 241 euro/persoană tur-retur, incluzând un bagaj de cabină de 8 kg. Zborurile vor fi operate cu noile aeronave AirBus A220 ce vor intra în flota AnimaWings în această toamnă.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

„Lansarea rutei Bucureşti - Marrakesh face parte din strategia noastră de a oferi pasagerilor români acces la destinaţii din ce în ce mai atractive şi exotice, şi vine în contextul unei cereri sporite din partea agenţiilor de turism touroperatoare, care dezvoltă programe turistice în această zonă a lumii. Marrakesh este un oraş fascinant, plin de istorie, cultură şi experienţe unice, iar cererea pentru astfel de destinaţii este în continuă creştere”, spune Marius Pandel, acţionar AnimaWings.

Pe zborurile AnimaWings către Marrakesh sunt disponibile 12 locuri în clasa business. Pasagerii care aleg clasa business au prioritate la îmbarcare şi debarcare şi beneficiază de catering inclus.

„Suntem încântaţi să operăm aceste zboruri cu noile noastre aeronave Airbus A220, care oferă un nivel superior de confort şi eficienţă. Totodată, venim cu o noutate pentru piaţa din România pe această rută, cu serviciile premium din clasa business, pe care le vom pune la dispoziţia pasagerilor. Fiecare zbor va avea alocate 12 locuri în business class, cu toate serviciile asigurate”, a mai spus Marius Pandel.

Noua rută Bucureşti - Marrakesh se alătură celorlalte destinaţii lansate de AnimaWings atât în România, cât şi internaţional, precum Dubai, Paris, Larnaca, Stockholm, Cluj, Iaşi, Oradea, consolidând poziţia companiei pe piaţa aviatică locală.

AnimaWings este o companie aeriană 100% românească, inaugurată în 2020 şi parte a Memento Group.

Compania aeriană îşi va mări flota în acest an cu 2 avioane de tip Airbus A220-300, iar în următorul an cu încă 4 aeronave, dintr-un plan total de achiziţii de 12 aeronave de acest tip.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.