Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că o singură ofertă a fost depusă pentru construcţia nodului rutier de la Cumpăna, de pe Autostrada A4, fiind vorba despre o asociere de firme. Valoarea estimată a contractului depăşeşte 9,8 milioane de lei fără TVA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Potrivit CNAIR, luni, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului de achiziţie publică privind execuţia Nodului Rutier Cumpăna A4 (km 16+700) - DN 39E.

”Până la termenul limită a depus oferta un singur antreprenor, respectiv asocierea SC Autoprima Serv SRL (lider) – SC Tracon RL (asociat). Valoarea estimată a procedurii de achiziţie publică este de 9.856.538,26 lei fără TVA”, a arătat sursa citată.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Obiectul contractului îl reprezintă execuţia nodului rutier Cumpăna, situat pe Autostrada A4, la poziţia kilometrică 16+700, în dreptul comunei Cumpăna, care are drept scop asigurarea accesului spre/dinspre autostradă a fluxurilor de trafic generate de drumul naţional DN 39E, care face legătura între municipiul Constanţa şi localitatea Cumpăna.

Proiectul presupune amenajarea a două bretele de acces spre/dinspre autostrada A4 si a benzilor de accelerare/decelerare aferente acestora pentru racordarea cu autostrada, pentru asigurarea relaţiilor de trafic Bucureşti-Cumpăna şi Cumpăna-Mangalia. Lungimea totală a acestora este de 1.192,63 m, din care benzile de accelerare/ decelerare de 720 de metri

Nodul este proiectat pentru viteza de 40 de km/h.

Sursa de finanţare va fi asigurată din Fonduri Europene Nerambursabile - Programul Transport (PT) 2021-2027, iar durata prevăzută pentru execuţia lucrărilor este de 6 luni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.