CNAIR a trimis luni la Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice (ANAP) documentaţia de atribuire pentru lansarea licitaţiei privind construirea nodului rutier de la Cumpăna, de pe autostrada A4.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

 ”Luni, 19.08.2024, CNAIR a transmis, la ANAP documentaţia de atribuire pentru lansarea procedurii de achiziţie publică având ca obiect: EXECUŢIE LUCRĂRI „Nod Rutier Cumpăna A4 (Km 16+700) - DN 39E”. Obiectul contractului îl reprezintă execuţia Nodului rutier Cumpăna, situat pe Autostrada A4 la poziţia kilometrică 16+700, în dreptul comunei Cumpăna, care are drept scop asigurarea accesului spre/dinspre autostradă a fluxurilor de trafic generate de drumul naţional DN 39 E, ce face legătura între municipiul Constanţa şi localitatea Cumpăna”, anunţă CNAIR.

Proiectul presupune amenajarea a două bretele de acces spre/dinspre autostrada A4 si a benzilor de accelerare/decelerare aferente acestora pentru racordarea cu autostrada, pentru asigurarea relaţiilor de trafic Bucureşti- Cumpăna şi Cumpăna – Mangalia.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Nodul este proiectat pentru viteza de 40 km/h.

Lungimea totală a acestora este de 1.192,63 m, din care benzi de accelerere/ decelerare de 720 m.

Sursa de finanţare va fi asigurată din Fonduri Europene Nerambursabile - Programul Transport (PT) 2021-2027, iar durata prevăzută pentru execuţia lucrărilor este de 6 luni.

După validarea documentatiei de atribuire, CNAIR va putea publica Anunţul de Participare aferent contractului pentru proiectarea si execuţia lucrărilor, în cadrul căruia se va stabili şi data de depunere a ofertelor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.