Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA anunţă că circulaţia feroviară pe Magistrala Bucureşti - Constanţa a fost oprită temporar, duminică, din cauza unui incendiu de vegetaţie în zona staţiei Dragoş Vodă şi în linie curentă intre Dragoş Vodă şi Ciulniţa. Trenurile afectate sunt înscrise treptat în circulaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că  circulaţia feroviară a fost redeschisă la ora 11:20 pe distanţa Dragoş Vodă - Ciulniţa. O dată cu finalizarea intervenţiilor ISU pentru lichidarea incendiului de vegetaţie şi din zona staţiei Dragoş Vodă şi redeschiderea ambelor fire pe distanţa Dragoş Vodă - Ciulniţa,  toate trenurile, care au staţionat temporar în gările de pe traseu, sunt reînscrise treptat în circulaţie”, a transmis CFR. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Reprezentanţii ISU au interzis circulaţia trenurilor pe ambele fire între Dragoş Vodă şi Ciulniţa şi au solicitat scoaterea de sub tensiune a liniei de contact pentru intervenţiile de lichidarea a incendiului. Intervenţiile s-au finalizat pe distanţa Dragos Voda - Ciulniţa, dar, în continuare pompierii acţionează în zona staţiei Dragoş Vodă”, a transmis CFR.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Sursa citată a precizat că următoarele trenuri de călători staţionează temporar în gările de pe traseu până la finalizarea tuturor intervenţiilor desfăşurate de echipele ISU: IR 1580, IR 1582, IR 1981, IR 10181, IR 1994, IR 11681, IR 11504, IC538, IR 11084 şi IR 11081.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.