Premieurl Marcel Ciolacu a anunţat joi o nouă etapă în proiectul de digitalizare de la Registrul Comerţului care va avea ca efect reducerea timpului necesar înfiinţării unei firme de la 72 de ore la doar 24. De asemenea, în maximum 15 minute se pot completa şi încărca documentele în noul portal dezvoltat de ONRC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Trecem într-o nouă etapă şi în proiectul de digitalizare de la Registrul Comerţului. Ştiu că a fost nevoie de o întrerupere a activităţii Registrului pentru o săptămână, dar azi beneficiile sunt majore pentru antreprenorii români. Întregul parcurs de activitate al unei firme poate fi acum gestionat online. Concret, reducem timpul necesar înfiinţării unei firme de la 72 de ore la doar 24”, a precizat prim-ministrul.

El a adăugat că în maximum 15 minute se pot completa şi încărca documentele în noul portal dezvoltat de ONRC.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Sistemul va fi folosit de 2 milioane de beneficiari în următorii 5 ani, iar acum sunt deja 1,6 milioane de firme care îl utilizează, conform precizărilor făcute de şeful Executivului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.