Chrysler recheamă peste 211.000 de vehicule în Statele Unite din cauza unei defecţiuni de software care ar putea dezactiva sistemul electronic de control al stabilităţii, potrivit unui anunţ al Administraţiei Naţionale pentru Siguranţa Traficului pe Autostradă (NHTSA), transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din cauza defecţiunii, modulul de control al sistemului de frânare antiblocare (ABS) poate dezactiva sistemul electronic de control al stabilităţii, a spus autoritatea de reglementare.

”Conducerea cu un sistem electronic de control al stabilităţii dezactivat poate creşte riscul unui accident”, se arată într-un document.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Rechemarea ar afecta anumite vehicule Dodge Durango şi Ram 2500 şi 3500 din 2022, produse de Chrysler, companie care face parte din grupul Stellantis.

Dealerii vor actualiza gratuit software-ul modulului de control, a spus NHTSA.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.