Christian Tour anunţă o creştere semnificativă a interesului pentru vacanţele organizate în lunile de toamnă, precum şi pentru cele planificate de acum, pentru sărbătorile de Crăciun şi Revelion, în special în destinaţii cu temperaturi calde şi exotice. Astfel, un sejur la un hotel de patru stele, în Turcia, Antalya, porneşte de la 373 euro de persoană, pentru 7 nopţi, cu transport inclus. De asemenea, un pachet de vacanţă în Laponia, costă începând de la 1.895 euro, pentru o familie cu copii, ce include vizită la casa lui Moş Crăciun şi cu sania trasă de reni şi câini husky.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Christian Tour, cea mai mare agenţie de turism din ţară, anunţă o creştere semnificativă a interesului pentru vacanţele organizate în lunile de toamnă, precum şi pentru cele planificate de acum, pentru sărbătorile de Crăciun şi Revelion, în special în destinaţii cu temperaturi calde şi exotice. Cererea din partea turiştilor este în continuă creştere, reflectând dorinţa acestora de a explora noi locuri şi culturi, iar dependenţa de sezon a scăzut considerabil”, anunţă compania.

Ofertele includ Turcia, Antalya, începând cu 373 euro de persoană, pentru un sejur la un hotel de patru stele, 7 nopţi, cu transport inclus, Grecia, unde pachetele pornesc de la 78 euro de persoană; de la Tunisia, unde turiştii pot beneficia de cazare timp de şapte nopţi, cu zbor direct inclus, la preţuri care încep de la 240 euro de persoană, la Egipt - unde vacanţele costă de la 562 euro/persoană pentru cazare cu all inclusive şi zbor.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Pentru această toamnă, Christian Tour a propus o serie de pachete accesibile, care permit turiştilor să exploreze destinaţiile atractive ale verii la preţuri competitive, răspunzând unei tendinţe tot mai accentuate de extindere a sezonului pentru sejururile la mare până în primele luni de toamnă,” spune Ionuţ Bunea, COO Memento Group – Christian Tour.

Pentru cei care sunt interesaţi de circuitele culturale, Christian Tour oferă pachete speciale pentru Cappadocia, o zonă bogată în istorie şi în obiective turistice naturale, unice. Aceste pachete includ şapte nopţi de cazare cu demipensiune şi zbor direct, preţurile pornind de la 382 euro/persoană.

”Odată cu venirea lunii octombrie şi schimbarea vremii, contrar aşteptărilor sau tendinţelor din anii trecuţi, destinaţiile calde rămân tot mai atractive pentru turişti, de aceea Christian Tour pune la dispoziţie plecări săptămânale în Egipt, Maroc şi Tunisia. Pentru iubitorii de aventură şi natură, Laponia – o destinaţie relativ recent adusă în atenţia românilor - este cea pentru care Christian Tour a pregătit trei programe speciale, cu zboruri direct din Bucureşti, Cluj-Napoca sau Timişoara, precum şi echipamente termoizolante pentru activităţile desfăşurate”, mai arată compania.

Staţiunea Levi, unde sunt organizate toate programele, este cea mai mare staţiune montană din Finlanda, aflată la 170 de kilometri nord de Cercul Polar.

Sezonul de ski în Levi începe în octombrie şi se încheie în luna mai, punând la dispoziţia turiştilor 43 de pârtii de ski de calitate.

“Oferta Christian Tour include, pentru al doilea an consecutiv, trei pachete distincte de vacanţă în Laponia, destinate unui public divers, atât ca vârstă, cât şi ca preferinţe. Pentru familiile cu copii, avem vacanţe cu preţuri începând de la 1.895 euro, oferind o experienţă magică atât în casa lui Moş Crăciun, cât şi în natură, cu sania trasă de reni şi câini husky. Pentru iubitorii de sporturi de iarnă şi aventuri în zăpadă, am pregătit pachete speciale la ski, cu preţuri începând de la 1.546 euro, iar pentru cei care voi să participe la vânătoarea spectaculoasă a aurorei boreale, avem pachete de la 1.714 euro”, completează Ionuţ Bunea.

Pentru cei care îşi planifică deja vacanţele de iarnă, agenţia a lansat o gamă variată de oferte, inclusiv excursii la Pieţele de Crăciun din Europa şi circuite în Ungaria, Polonia, Cehia, Austria. De asemenea, pentru cei care îşi doresc o experienţă de neuitat pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă, inclusiv începutul noului an, Christian Tour propune vacanţe în destinaţii exotice dar accesibile, cu zbor direct precum Dubai, Maldive, Thailanda, Egipt, Tunisia, Maroc, Kenya, Tanzania/Zanzibar.

„Apetitul pentru călătorii rămâne influenţat, dar nu mai este determinat integral de sezonalitate. Atunci când au un moment liber şi un buget disponibil, oamenii doresc să ia o pauză, să schimbe peisajul, să-şi recupereze forţele prin experienţe memorabile. Iar Christian Tour le oferă programe diversificate şi accesibile, astfel încât toţi turiştii să se bucure la maximum de călătoriile lor”, mai spune reprezentantul companiei.

Membră a Christian Tour Holding, Christian Tour este cea mai mare agenţie de turism din România, deţinută de fraţii Cristian şi Marius Pandel. Fondată în 1997, agenţia deserveşte anual peste 360.000 de turişti din România, prin platforma sa online şi reţeaua de 54 de birouri de vânzare. În 2023, Christian Tour a realizat venituri din vânzări de peste 683 milioane lei, în creştere cu 62.08% faţă de anul precedent.

Agenţia dispune de propria flotă de autocare şi contractează avioane în regim charter de la furnizori specializaţi sau de la compania aviatică AnimaWings, de asemenea membră a grupului. Din divizia de travel a grupului face parte şi brandul mondial Tui, prin German Turistik deţinătoarea francizei Tui Travel Center în Romania.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.