CFR anunţă, marţi, că traficul feroviar este afectat de furtuni pe două tronsoane feroviare din centrul şi nordul ţării. De exemplu, între staţiile Suceava şi Văratec linia de cale ferată a fost acoperită de ape, mai multe trenuri fiind afectate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

UPDATE:  ”La ora 18:10 s-a redeschis tronsonul Văratec - Suceava. Retragerea apelor permite reluarea traficului pe ambele fire, dar cu restricţie de viteză însă de 10 km/h pe o distanţă de 100 de m, în zona inundată, şi sub atenta supraveghere a personalului de specialitate al SRCF Iaşi. De asemenea, traficul feroviar a fost reluat şi pe relaţia Izvorul Oltului - Voslăbeni, trenurile staţionate temporar fiind reînscrise în circulaţie, în condiţii normale”, a transmis CFR. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că circulaţia feroviară este oprită temporar, la această oră, între staţiile Suceava şi Văratec, pe raza SRCF Iaşi, unde linia de cale ferată a fost acoperită de ape, la km 442+800, dar şi între staţiile Izvorul Oltului şi Voslăbeni, unde nu există tensiune în linia de contact”, a transmis, marţi, CFR, într-un comunicat de presă.

Sursa citatp a menţionat că, până la retragerea apelor şi redeschiderea circulaţie, pe ambele fire, între Suceava şi Văratec, următoarele  trenuri staţioneză temporar, în gările Suceava, respectiv Vereşti: R 5535, IR 1751, IR 1763 şi R 5608.

”De asemenea, în centrul ţării, pe raza SRCF Braşov, se intervine pentru repunerea sub tensiune a liniei de contact pe relaţia Izvorul Oltului - Voslăbeni. Staţionează temporar, până la remedierea deranjamentului, trenurile R 4509, între Izvorul Olt şi Izvorul Mureş şi IR 1646 în Voslăbeni”, a mai transmis compania.

Echipele de intervenţie estimează remedierea deranjamentului şi repunerea sub tensiune a liniei de contact în circa 1h şi 30 de minute.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.