Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene Adrian Câciu a anunţat că, învestiţia în proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Neamţ va continua cu finanţare din Programul de Dezvoltare Durabila şi 370 milioane de euro investiti în beneficiul a 45 de unităţi administrativ teritoriale din judeţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Investiţia în proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Neamţ va continua cu finanţare din Programul de Dezvoltare Durabila. 370 milioane de euro investiti în beneficiul a 45 de unităţi administrativ teritoriale din judeţ. Asemenea a încă 33 de proiecte de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată de la nivelul întregii ţări începute/contractate prin POIM în exerciţiul financiar 2014-2020 şi proiectul de apă din judeţul Neamţ, contractat iniţial prin POIM va fi finanţat în continuare din PDD”, a scris Adrian Câciu, joi pe Facebook.

El a mai spus că „valoarea alocată la nivel naţional pentru astfel de proiecte este de 4 miliarde euro, iar angajamentul nostru este de a lucra împreună cu autoritătile locale pentru finalizarea lucrarilor de investiţii”.

„Pentru că nu este numai despre bani, este despre a investitii în servicii publice de calitate pentru comunitătile locale!”, a conchis Câciu.

 

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.