Apple ar urma să scoată pe piaţă, în 2025, o nouă cască de realitate mixtă, dar la un preţ mai mic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Aceasta va fi lansată anul viitor, conform surselor citate de Bloomberg şi va costa în jur de 2.000 de dolari.

Deşi nu poate fi considerat automat un produs ieftin, diferenţa de preţ, de la 3.500 de dolari, este evidentă, compania americană făcând eforturi pentru a reduce preţul şi a creşte numărul cumpărătorilor.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Pentru a reduce preţul, Apple este nevoită să facă o serie de compromisuri, printre care să folosească materiale mai ieftine, un procesor mai slab şi să elimine anumite facilităţi, precum EyeSight, care face ca ochii utilizatorului să fie vizibili când are casca pusă.

Planul Apple în acest domeniu mai include lansarea unei noi versiuni de Vision Pro în 2026 şi o pereche de căşti AirPods cu camere în 2027.

Compania americană mai lucrează şi la un dispozitiv de smart home, care arată ca o tabletă şi permite controlarea mai multor dispozitive conectate la reţeaua wireless.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.