Binecunoscuta serie de e-readers de la Amazon a fost extinsă cu patru modele noi, în frunte cu primul Kindle color al companiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„Conceput pentru a oferi o culoare bogată şi asemănătoare hârtiei” pentru coperţi şi sublinieri, Kindle Colorsoft Signature Edition este primul model color al seriei.

Acesta este rezistent la apă, se încarcă wireless, promite întoarceri rapide ale paginilor şi o autonomie ce poate ajunge şi până la opt săptămâni.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Kindle Colorsoft Signature Edition va costa 280 de dolari şi va fi livrat din 30 octombrie.

Kindle Scribe este noul cititor de cărţi electronice şi dispozitiv pentru însemnări al companiei, pe care se poate scrie folosind Amazon Premium Pencil.

Însemnările pot fi adăugate direct în paginile cărţilor sau într-un panou lateral care poate fi ascuns şi pot fi acum rezumate cu ajutorul AI-ului.

Noul Kindle Scribe costă 400 de dolari şi va fi disponibil din 4 decembrie.

Paperwhite, cea mai populară serie Kindle, face saltul la un ecran ceva mai mare, de 7 inch, dar este mai subţire şi promite o autonomie de până la trei luni.

Noul Kindle Paperwhite este disponibil imediat şi costă de la 160 de dolari cu stocare de 16GB.

În fine, un nou model entry-level Kindle este disponibil pentru 110 dolari, cu ecran 300ppi şi 16GB stocare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.