Vsevolod Maievskyi, fost prim-solist al Teatrului Mariinsky şi solist al English National Ballet, va dansa în premieră la Stars Gala care va avea loc în 25 august pe scena Teatrul Naţional „I.L.Caragiale” din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El va dansa într-o suită a baletului clasic „Don Quijote”. Gala va începe la ora 19.00, la Sala „Ion Caramitru”.

Maievskyi face parte din noul val de talente care performează alături de Maria Khoreva şi alte super staruri internaţionale. Alături de el vor participa tinerele speranţe ale baletului mondial: Rebecca Rudolf (solistă la Compania de junior Bayerische Staatballet Munchen), Horia Bucur (balerin la Opera Naţională Bucureşti), dar şi tineri selectaţi în timpul workshop-ului intensive de balet Revolve Dance.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Coregrafia spectacolului va fi realizată de Nina Ivanovich (profesor de dans de istoric si de caracter la Academia de balet Vaganova) şi Andrey Ivanov (Academia de dans Eifman - profesor de dans clasic şi actorie de balet, şi director de selecţie).

Spectacolul va cuprinde numere realizate de profesori şi foşti balerini cu nume faimoase de la Opera Naţională din Paris: Carole Arbo („Etoile" de Opera de Paris şi profesor la Scoala de balet a Operei National din Paris) şi Bertrand Belem („Sujet” la Opera Nationala din Paris, câştigătorul medaliei de argint al Concursului de balet de la Varna şi profesor la Conservatorul din Paris), Nina Ivanovich (profesor de dans istoric şi de caracter la Academia de balet Vaganova din St. Petersbug),

Kirill Melnikov (ex-solist şi prim solist la Teatrul Mariinsky din St Petersburg, Bavarian National Ballet din Munchen şi profesor la Ballet Academy - University of Music and Theatre Munchen), Konstantin Kheykel ( profesor şi coregraf de dans contemporan) şi Balazs Baranyai (profesor Academia de dans Eifman şi coregraf pentru teatrele Boris Eifman, Mikhailovsky şi altele).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.