Sezonul 8 al serialului „Căpitanul Marleau”, cu Corinne Masiro în rolul detectivului excentric, are premiera la DIVA, luni, de la ora 20.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Cele patru episoade vor fi difuzate în serile de luni.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Sezonul 8 din Capitaine Marleau include episoadele:

„Căpitanul Marleau: Erou fără voie”

Când o crimă este descoperită într-o fabrică de cherestea din Vosges, Marleau simte că este legată de întoarcerea vărului victimei, Serge Duprat, care tocmai a moştenit gaterul după ce a fost în exil în Guyana timp de 20 de ani. Dar de ce a decis să se implice în afacere după ce a stat departe de acest loc atât de mult? Cu cât Marleau investighează mai intens, cu atât mai mult se confruntă cu diverse obstacole puse cu grijă în calea ei de Serge şi mama lui. Oricare ar fi secretul pe care l-ar ascunde, este foarte probabil ca victima să-l fi aflat înainte de a-şi întâlni sfârşitul.

„Căpitanul Marleau: Grand Hôtel”

Grand Hotel, clădirea sa magnifică, grădinile, piscina, personalul atent... şi nou-nouţa sa cameristă, Véronique Boulet, alias Capitaine Marleau. Jandarmul se infiltrează în prestigioasa instituţie pentru o misiune de excepţie: să afle cine îl ameninţă pe Simon Cappa, un om de afaceri destul de dubios. Între personal şi oaspeţi din toate categoriile sociale, Marleau îşi dă repede seama că suspecţii sunt răspândiţi. Cine de la Grand Hotel nu este cine pretinde a fi? Lucrurile devin mai dificile când un corb misterioas încercă să-l ucidă pe Simon Cappa.

Ultimele două episoade ale sezonului 8 vor fi difuzate în 22 iulie şi 29 iulie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.