Sezonul 6 al serialului „Recrutul”, unul dintre cele mai populare şi apreciate producţii poliţiste la nivel mondial, va avea premiera pe AXN România în 8 august.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Continuarea celui de-al cincilea sezon va purta telespectatorii în noile aventuri ale lui John Nolan şi ale echipei sale, în timp ce trebuie să rezolve cazuri complexe şi să facă faţă provocărilor personale. „Recrutul” va fi difuzat în fiecare joi, la ora 21.00, pe AXN România.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Telespectatorii se vor bucura din nou de acţiune, suspans, adrenalină şi un strop de umor în acest nou sezon al serialului, care va ajunge la episodul cu numărul 100, o aniversare specială, care se anunţă a fi un moment extraordinar în evoluţia poveştii poliţiste. Problemele nerezolvate din sezonul precedent continuă să-i urmărească pe detectivi, care trebuie să găsească o soluţie rapidă, deoarece aceste ameninţări pun în pericol nu doar oraşul Los Angels, ci şi propriile lor vieţi. Misterul neelucidat încă, din spatele atacurilor asupra echipei LAPD şi arestarea unui bărbat pe nume Luke, despre care, surprinzător, nu se crede că ar fi creierul operaţiunii, sunt unele dintre cele mai importante intrigi ale sezonului 6.

Punctul culminant vine abia într-unul dintre ultimele episoade, intitulat „Plan de evadare”, care prezintă o confruntare dramatică în care Monica Stevens - avocata coruptă care pune constant beţe în roate echipei de poliţişti - este abordată de Eric Ramsay, omul care a conspirat în trecut pentru a o ucide. Monica încearcă să fugă din ţară şi plănuieşte să o ia pe Blair London, psihologul departamentului de poliţie, cu ea. Va fi Monica oprită  la timp sau va deveni o fugară pe radarul Interpolului? Totul va fi dezvăluit în noile episoade din „Recrutul”.

Nathan Fillion, cunoscut pentru numeroasele seriale de succes de-a lungul carierei sale, printre care Castle, Modern Family, Big Mouth şi Guardians of the Galaxy Vol. 3., va reveni în rolul ofiţerului John Nolan. Alături de Fillion, se întorc în serial unii dintre cei mai îndrăgiţi eroi ai producţiei, precum Alyssa Diaz (Ray Donovan: The Movie), Richard T. Jones (A Black Lady Sketch Show), Melissa O'Neil ( iZombie), Eric Winter (The Good Doctor), Lisseth Chavez (Chicago P.D.) şi Jenna Dewan (Superman & Lois). 

Regizat de producătorul american Alexi Hawley şi lansat în 2018, Recrutul a fost nominalizat la trei premii Emmy şi s-a bucurat de recenzii pozitive atât din partea publicului, cât şi a criticilor de film încă din momentul lansării.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.